Viro - Irlanti 11.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/11/2011
Jaa tämä...

Jatkuvatko Viron yllätykset jatkokarsinnassa?

Viro – Irlanti, Merkki 2, Kerroin

Expekt on todella helppokäyttöinen vedonlyöntiyhtiö, jolla on kilpailukykyiset kertoimet. Expekt on selkeästi panostanut yksinkertaisuuteen ja on myös onnistunut siinä hyvin. Jos tykkäät tehdä vetoja helppokäyttöisellä sivustolla – suosittelemme Expektiä. Uutena asiakkaana saat myös todella hyvän 50 €:n riskittömän vedon Expektille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Expekt palauttaa panoksesi (max. 50 €)!

 

Jalkapallon EM-kisojen jatkokarsintaa, 1. osaottelu. Viro teki karsinnossa jättiyllätyksen sijoituttuaan lohkossaan toiseksi heti Italian jälkeen. Etelänaapurimme jätti taakseen mm. viime kesän MM-kisoissa esiintyneet Slovenian ja Serbian. Kysymys kuuluukin, onko Viron vatsa jo täysi, vai pystyykö se vielä jatkamaan samanlaista hurmosta ja hakemaan tosissaan jatkopaikkaa?

Irlanti on toista kertaa peräkkäin samaisessa vaiheessa, edellisellä kerralla joukkue jäi rannalle todella katkerien vaiheiden jälkeen, kun Ranska meni MM-kisoihin jatkokarsinnasta Thierry Henryn käsimaalilla jatkoajalla. Vaikkei Ranska tällä kertaa vastassa olekaan, niin jo itsestään jatkokarsinta tuo varmasti ennestään lisäpotkua vieraiden peliin.

Kotijoukkue Viro ei ole niin hyvä joukkue mitä paikka jatkokarsinnassa osoittaa. Kaikenlisäksi eestiläisiltä puuttuu joukkueen tärkein yksittäinen pelaaja, kärkimies Andres Oper. Mainittakoot että Oper on Viron maajoukkueen kaikkien aikojen paras maalintekijä, häkkejä mies on tehnyt maalleen hulppeat 36 kappaletta. Tehoja siis uupuu tänään kotijoukkueelta ja huomattavasti parempi Irlanti pistää tällaisessa ottelussa Viron todella lujille.

Veikkaussivut | Jukka