Winnipeg Jets - Minnesota Wild 13.12 (ti-ke yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/03/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Minnesotan hurja voittoputki?

Winnipeg Jets – Minnesota Wild, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! 

NHL. Mikko Koivun kipparoima Minnesota Wild kohtaa kovan kotijoukkueen

Minnesotan alkukausi ollut yhtä juhlaa. Joukkue on koko liigan piikkipaikalla. WIldin pelaajat ovat joko tehneet läpimurtonsa (esim. Jared Burgeon ja Josh Harding) tai löytäneet kadoksissa olleen huippuvireen (esim. Dany Heatley ja Mikko Koivu). Minnesotan ehdoton syömähammas on maalivahtipeli. Harvalla joukkueella on molempien maalivahtien torjuntaprosentti yli 90%:nen, Minnesotalla molemmilla veskareilla se on huikea 93,32%! Kolmosveskarillakin on kahden pelatun ottelun jälkeen torjuntaprosentti 97,4%.

Winnipegin lähtökohdat eivät olleet helpot. Ei yhtään huippuluokan tekijää, ei huippuveskaria, epävarma puolustus. Omalla puolustusalueella pelaaminen onkin ollut vaikeaa, 3.17 maalia per peli omiin. Yleensä Minnesotaa vastaan tuo tulee olemaan liikaa.

Jets on kuitenkin pelannut ihan hyvin, ja joukkue on edelleen tiukasti iskuetäisyydellä playoff-paikkoja ajatellen. Minnesotalla seitsemästä viime ottelusta täydet pisteet, Winnipegillä neljä voittoa ja kolme häviötä. Winnipegin kotiotteluista vielä yksikään ei ole päättynyt tasapeliin, vaan se tykkää maalijuhlista. Minnesotaa vastaan tämä ei kuitenkaan ole voittava taktiikka, niin kova puolustus on vastassa.

Veikkaussivut | misteri