FC Köln - FC Wolsburg 6.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Palaako Wolfsburg uudella kaudella takaisin omalle tasolleen?

FC Köln – FC Wolsburg, Merkki 2, Kerroin
FC Köln +1 – FC Wolfsburg, Merkki 2, Kerroin

Jalkapallon Saksan Bundesliigan kauden avauskierrosta. FC Köln aloittaa oman kautensa kotiottelulla Wolfsburgia vastaan. Köln on tällä kaudella liikenteessä joukkueella, jolle ei menestystä voi luvata. Ensinnäkin Kölnin seuran sisällä on kesän aikana sattunut ja
tapahtunut, lisäksi talous on vähintäänkin huonolla pohjalla. Kun ei ole rahaa, niin ei myöskään voi olla laadukasta joukkuetta.

Puolestaan viime kauden alisuorittaja Wolfsburg sai valmentajakseen juuri sen, kenet halusivatkin mestarikauden valmentajansa Felix Magathin. Wolfsburgin pelaajistossa on ollut melkoisen paljon vaihtuvuutta, mutta kyllä joukkueella on täysin realistiset mahdollisuudet ylempään keskikastiin. Wolfsburgilta pitäisi nyt löytyä maalintekovoimaa Srdjan Lakicin, sekä Patrick Helmesin johdolla, sillä joukkuehan voitti heinäkuun puolessa välissä harjoitusottelussa vieraissa Bad Kleinkirchheimin 0-18 lukemin, lisäksi sitä ennen pelatun ottelun Hamburger SV:tä vastaan tylyin 1-5 lukemin. Kahdessa ottelussa pitkälti päälle parikymmentä maalia ei ole niin huono suoritus. Wolfsburgille on todella tärkeää saada kauden avauksesta hyvä tulos, ettei homma mene taas siihen, mihin viime kaudella. Wolfsburgilla on mahdollisuudet ylempään keskikastiin viiden joukkoon.

Veikkaussivut | Tuomas