Manchester City - Manchester United 7.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 07/08/2011
Jaa tämä...

Manchesterin herruus ratkaistaan Community Shieldissä.

Manchester City – Manchester United, Merkki 2, Kerroin 

Manchester United nähdään jälleen Community Shieldissä. Se on voittanut eniten Shieldejä, niitä on peräti 18. Nyt vastaan asettuu vahva City, joten tasaista kamppailua odotellaan.

Joukkueet ovat tasavahvat. ManU on vahvistunut tälle kaudelle maalivahti De Gealla, sekä Ashley Youngilla. City hankki ManUn tapaan kaksi uutta pelaajaa, Gael Clichyn ja Sergio Agueron. City pääsee lähes parhaallaan, sivussa ainoastaan Kolo Toure. ManUn Hernandez loukkaantui Yhdysvaltojen kiertueella, eikä pelaa tässä ottelussa.

Puntit ovat siis tasan, mutta mikä tekee punapaidoista pelattavan? ManU on yhtenäisempi joukkue, se ei ole kokenut paljoakaan vaihtuvuutta vuosien aikana. City sen sijaan hakee vielä peliään, sillä suurin osa tähtipelaajista on hankittu muutaman vuoden sisällä.

ManU on ollut niskan päällä viidessä edellisessä kohtaamisessa, näistä ManU on voittanut kolme, kerran päädytty pistejakoon ja Cityn voittoon. ManC oli ailahteleva kesän harjoituspeleissään. Se nappasi komean 3-0 voiton Interiltä, mutta pelasi esimerkiksi tasan Los Angeles Galaxyä vastaan.

ManU on ollut paremmassa iskussa, sillä se vei kaikki matsinsa Yhdysvalloissa suvereenisti, kiertueen kruunasi 2-1 voitto Barcelonasta Washingtonissa pelatussa ottelussa.

Veikkaussivut I JJ