Fredrikstad - Stabaek 5.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Hakeeko Stabaek arvokkaat vieraspisteet?

Fredrikstad – Stabaek, Merkki 2, Kerroin 3,64

Jalkapallon Norjan liigan päivän ainoassa ottelussa Fredrikstad saa kotiinsa vieraakseen Stabaekin. Kyseessä on todella tärkeä ottelu molemmille joukkueille. Fredrikstad tarvitsee pisteitä pysyäkseen mukana taistellessa sijoituksista keskikastissa, kun taas vierailija Stabaek yrittää vielä epätoivoisesti kuroa eroa kiinni kärkikolmikkoon ja myös ensi kaudeksi Eurokentille. Stabaek on tällä hetkellä liigassa seitsemäntenä, piste-eroa kolmantena olevaan Brann Bergeniin on kuitenkin vain kuusi pistettä. Ei todellakaan mahdoton tehtävä, mutta ei missään tapauksessa helppo.

Fredrikstad on materiaaliltaan selvästi vierailijoita heikompi. Lähinnä Fredrikstad on alemman keskikastin joukkue, kun taas vierailija Stabaek ylemmän keskikastin joukkue. Tasoeroa löytyy kohtalaisen selkeästi vierailijoiden hyväksi. Stabaek on ihan laadukas joukkue Veigar Pall
Gunnarssonin (9 maalia) johdolla, kuten peliesitykset ovatkin sen osoittaneet. Kotona Stabaek on pelannut alkukauden selvästi alakanttiin, mutta vieraissa meno on ollut huikeaa. Stabaek on liigan paras vierasjoukkue. Viime aikoina kotipelienkin esitykset ovat selvästi kohentuneet ja siitä osoituksena kahden kotipelin saldo, joka on kaksi voittoa maalierolla 6-2. Ja nimenomaan se, että toinen vastustaja oli Rosenborg BK, jonka Stabaek voitti 2-1 lukemin.

Veikkaussivut | Tuomas