Panathinaikos - OB Odense 2.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 02/08/2011
Jaa tämä...

Pystyykö OB venymään Kreikassa suuryllätykseen?

Panathinaikos – OB Odense, Merkki 1, Kerroin 

Jalkapallon Mestareiden Liigan karsinnat jatkuvat. Tässä otteluparissa Panathinaikos ja OB Odense ratkaisevat jatkoonmenijän.

Panathinaikos on Kreikan jättiläinen, kun taas ehkä monille hieman tuntemattomampi OB Odense on lähinnä ylemmän keskikastin joukkue Tanskan pääsarjasta. Panathinaikos on kuitenkin todella selkeästi materiaalissa edellä tanskalaisvastustajaa, että oikeastaan omalla peruspelillä OB:llä yksinkertaisesti ei ole mahdollisuuksia.

Avausosa päättyi joukkueiden välillä Odensessä 1-1 tasapeliin. Se tulos kelpaa Panathinaikokselle enemmän kuin hyvin. Panathinaikoksella on nyt tehtynä todella tärkeä vierasmaali. Se tietää sitä, että Odensen on tehtävä Kreikassa vierasmaali. Odensen tilanne ei todellakaan ole helppo, sillä jo Tanskan liigan heikoimpia vastaankin on ollut vaikeaa. Edellisellä kierroksella joukkue jäi vieraissa 2-2 tasapeliin AGF:ää vastaan. OB:n hyökkäyksessä Peter Utaka on oikeasti todella vaarallinen, mutta aivan liian yksinäinen. Utaka tulee varmasti pelaamaan tässäkin ottelussa ainoana hyökkääjänä.

Panathinaikoksella tulee olemaan ottelussa suuri materiaalietu, sekä myöskin tärkeä kotietu. Vieraissa OB:lle tulee todella pitkä ilta. Etenkin, kun avausosassa Kreikkalaisjätti onnistui maalinteossa.

Veikkaussivut | Tuomas