Dinamo Zagreb - Malmö 17.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Onnistuuko Malmö jatkamaan yllätyksiä ?

Dinamo Zagreb – Malmö, Merkki alle 2,5 maalia, Kerroin 

Mestarien Liigan playoff-kierroksella kohtaavat kroatialaisjätti Dinamo Zagreb ja Allsvenskanin hallitseva mestari Malmö.

Vierailija lähtee varmasti otteluun tavallista puolustavammalla taktiikalla, jotta se petaisi itsellensä hyvät asetelmat tulevaan kotiotteluun. Tällä kaudella Allsvenskanin flopiksikin kutsuttu Malmö paransi ilmiömäisesti peliään ja lähetti skottijätti Rangersin laulukuoroon yhteismaalein 2-1. Noin hienon puolustuspelaamisen jälkeen sinne on vaikea tehdä maaleja.
Dinamo Zagreb ei ole niin suuri suosikki mitä kertoimet osoittavat, kotietua on painotettu aika liikaa. Zagreb tulee olemaan varmasti hienokseltaan niskan päällä. Se ei kuitenkaan HJK:ta vastaan esittänyt mitään ihmeellistä tehokkuutta hyökkäyspäässä, tekihän se Klubia vastaan itse sen kaksi maalia kahdessa ottelussa.

Piristynyt ja nousujohteinen Malmö on saanut itseluottamusta Rangers-kaadosta, ja on kotimaan liigassakin alkanut nostamaan pelitasoaan.

Huippuvireessä liitävä Malmö lähtee puolustuksen kautta ja keskittyy vastaiskuihin. Ohjat ottaa Zagreb, mutta Malmölle maalinteko voi olla yllättävänkin vaikeaa. Niukka ja vähämaalinen kotivoitto on todenäköinen.

Veikkaussivut | JJ