FC Kööpenhamina - Shamrock Rovers 27.7

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 27/07/2011
Jaa tämä...

Pysäyttääkö Shamrock Rovers Tanskalaisjätin?

FC Kööpenhamina – Shamrock Rovers, Merkki 2, Kerroin 

FC Kööpenhamina – Shamrock Rovers +1, Merkki 2, Kerroin 

Jalkapallon Mestareiden Liigan karsintoja. Kolmannen karsintakierroksen yhdessä mielenkiintoisessa otteluparissa Shamrock Rovers haastaa FC Kööpenhaminan.

Avausosa pelataan Kööpenhaminassa, joten hyvällä tuloksella Shamrockilla olisi hyvät mahdollisuudet edetä aina play -off vaiheeseen asti. Materiaalissa FC Kööpenhamina on toki Shamrockia laadukkaampi, mutta ei se tasoero yksinkertaisesti ole lähelläkään tätä luokkaa, mitä kertoimista voisi päätellä. Kööpenhaminan kausi alkoi vasta äsken, kun taas Shamrock on pelannut Irlannin pääsarjaa jo monen ottelun ajan hyvällä menestyksellä.

Kööpenhamina voitti ensimmäisen ottelunsa, mutta toisessa ottelussa Kööpenhaminalla oli todella suuria ongelmia OB Odensen kanssa. Lopputulos tuosta kärkiottelusta oli varsin maalirikas 2-2. Kööpenhaminan puolustuksella oli ajoittain todella suuria ongelmia OB:n hyökkääjien kanssa, joka ei lupaile hyvää tähän otteluun. Shamrockin puolustuspeli edellisessä karsintaurakassa Tallinnalaista Floraa vastaan oli todella onnistunutta. Shamrock ei päästänyt kahdessa ottelussa maaliakaan, sillä etenkin Tallinnassa ei Flora saanut juurikaan kunnollisia paikkoja tehdä yhtäkään maalia.

Veikkaussivut | Tuomas