FC Twente - Benfica 16.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 16/08/2011
Jaa tämä...

Pysäyttääkö Twente vierailijoiden hyökkääjät?

FC Twente – Benfica, Merkki X, Kerroin 

FC Twente – Benfica, Merkki alle 1,5 maalia, Kerroin 

Otteluparin lähtökohdat ovat todella tasaiset. Tästä otteluparista voidaan odotella kaikki karsintaottelut mukaan lukien kenties kaikkein tasaista vääntöä jatkopaikasta. Perustasoltaan joukkueet ovat oikeastaan lähes tasavahvat. Twente varmasti olisi lievänä altavastaajana halunnut aloittaa karsinnat vieraissa Portugalissa, mutta nyt joukkue joutuukin aloittamaan karsinnat kotiareenallaan. Ilman muuta altavastaajalle ensimmäinen ottelu vieraissa olisi hyvä, ja nimenomaan sieltä saada hieno tulos. Benfica ei missään tapauksessa Twenteä heikompi joukkue ole, mutta ei kyllä juuri parempikaan, vaikka joukkueen riveistä löytyykin laatua, etenkin hyökkäysosaamista Joan Capdevilan, Oscar Cardozon, sekä Javier Saviolan johdolla.

Twenten oma kausi Hollannin liigassa alkoi muutama viikko sitten. Ensimmäisellä kierroksella Twente haki tärkeän 0-1 vierasvoiton Nac Bredan vieraana, toisessa ottelussa kotonaan Twente selvitti tieltään Alkmarin, jopa helpohkosti. Twente voitti Niklas Moisanderin edustaman seuran 2-0 lukemin. Twenten viime aikojen pelivire on ollut, kuten myöskin portugalilaisvierailla todella hyvä. Kuudesta edellisestä ottelusta Twente on voittanut viisi, ja kerran pelannut tasan. Puolestaan Benfican vastaava saldo on kolme voittoa, ja kolme tasapeliä. Benficalla pelituntuma ei välttämättä ole aivan niin hyvä, kuin kotijoukkueella, koska Benfica aloitti oman kautensa vasta viime perjantaina vierasottelulla.

Ottelun lähtökohdat ovat huipputasaiset. Twente ei missään tapauksessa voisi päästää vierasmaaleja portugalilaispoppoolle. Twentelle tulee meinaan muuten todella vaikea vierasreissu. Twente pystyy kotonaan voittamaankin, mutta ei joukkue riskillä maaleja voi lähteä hakemaan. Eiköhän tästä tule vähämaalinen ottelu, eikä maaliton tasapeli olisi varmasti kummallekaan mikään huono tulos, etenkään Benficalle.