HJK - Dinamo Zagreb 27.7

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 27/07/2011
Jaa tämä...

Kovakuntoinen HJK haastaa Zagrebin UCL-karsinnoissa.

HJK – Dinamo Zagreb, Merkki X, Kerroin 

Helsingin Jalkapalloklubi lähtee kaatamaan Kroatian suurjoukkuetta Dinamo Zagrebia täyden kotiyleisönsä edessä. Helsinkiläisjoukkue on viime vuotta tasokkaampi, joten tuskin se tässä on niin vaisu, mitä se oli viime vuonna Besiktasia vastaan samaisessa vaiheessa kun turkkilaisjoukkue eteni jatkoon yhteismaalein 6-0.

Klubin etu tulee olemaan ehdottomasti se, että sillä on ollut liiga käynnissä jo pitkään. Kroatiassa pelattiin hetki sitten vasta ensimmäiset liigapelit, joten raitapaitaisella kotijoukkueella on enemmän pelituntumaa. Muurinen on tehnyt upeita hankintoja, esimerkiksi Pukki ja Sadik ovat esiintyneet varsin tehokkaina hyökkäyspäässä. Zagreb on voittanut Kroatian mestaruuden peräti kuudesti putkeen, mikä kertoo sen kovasta tasosta. Se on ehdottomasti Balkanin kovimpia joukkueita Partizanin ohella. Vierailla on materiaalietu, mutta hommaa vaikeuttaa kahden avainpelaajan poissaolo. Biscan ja Cufre eivät mitä todennäköisemmin pelaa tässä ottelussa, sillä he ovat olleet koko alkukauden sivussa.

HJK on viime kautta näyttävämpi ja laadukkaampi. Se tulee pysymään viime vuotta paremmin kovan joukkueen kyydissä. Zagreb on vieraissakin pienoinen suosikki, mutta Klubin kotietu ja huikea vire tekevät ottelun lähtökohdista todella tasaiset. Myös vieraiden pari poissaoloa tulee ottaa huomioon.

Veikkaussivut | JJ