Malmö - Rangers 3.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 03/08/2011
Jaa tämä...

Välttääkö skotlantijätti täyskatastrofin?

Malmö – Rangers, Merkki 2, Kerroin 

Jalkapallon Mestareiden Liigan karsintoja. Kolmannen karsintakierroksen toisessa osaottelussa Malmö kohtaa Rangersin. Otteluparin piti mennä niin, että Rangers vie Malmöä miten haluaa.

Tilanne on kuitenkin nyt toinen. Avausosa päättyi Rangersin Ibroxilla Malmön 0-1 vierasvoittoon. Daniel Larsson vastasi viikko sitten ottelun ainoasta maalista. Tilanne on siis sellainen, että Rangersille kelpaa vain voitto. Jos Rangers tekee yhden vierasmaalin, ja  voittaa 0-1 lukemin, edessä on jatkoaika. Muilla tuloksilla jatkoaikaa ei tarvita. Panokset ovat siis valtavat.

Malmö on alisuorittanut Ruotsin liigassa koko kauden pahasti. Europeleissä se on kuitenkin pelannut hyvin. Malmölle oli huipputärkeä asia voittaa Rangers vieraissa, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että Rangersin kuuluu olla vieraskentälläkin selvähkö suosikki. Rangers on yhdessä paikallisvastustajansa Celticin kanssa Skotlannin paras joukkue. Vaikka Malmö voitti viime kaudella Ruotsin mestaruuden, ei se tule tällä kaudella missään tapauksessa uusiutumaan. Muutenkaan Malmö ei ole tällä kaudella suurimpia mestariehdokkaita, vaan lähinnä Allvenskanin ylempää keskikastia. Rangersille tippuminen tässä vaiheessa olisi täysi katastrofi. Kyllähän vieraissakin Rangersin pitäisi pystyä hallitsemaan ottelua ja tehdä tarvittavat muutamat vierasmaalit.

Veikkaussivut | Tuomas