Odense - Villarreal 17.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 17/08/2011
Jaa tämä...

Jatkaako OB Odense UEFA -yllätyksiään?

Odense – Villarreal, Merkki 1, Kerroin 4,08 

Odense +1 – Villarreal, Merkki 1, Kerroin 

Jalkapallon Mestareiden Liigan karsinnat jatkuvat Play-off vaiheen otteluilla. Tanskassa yksi kilpailun suurimmista yllättäjistä, OB Odense saa vastaansa espanjalaisen La Ligan keskikastin Villarrealin. Odenselle kotiottelu on kaikki kaikessa sillä jos Villarreal hakee vierasvoiton Tanskasta, jatkoonpääsy tanskalaispoppoolle käy täysin mahdottomaksi. Perustasoltaan Villarreal on toki laadukkaampi, mutta missään tapauksessa ero ei ole valtava. OB Odense kuuluu materiaaliltaan Tanskan ”suuriin”, vaikka ei tietenkään olekaan FC Kööpenhaminan tasoa.

OB Odense on kilpailun yksi suurimmista yllättäjistä. Edellisessä vaiheessa sinivalkoiset tiputti jatkosta kreikkalaisjätin, Panathinaikoksen todella huikean taistelun jälkeen. Ensimmäinen kohtaaminen Tanskassa päättyi 1-1 lukemiin, mutta niin vain OB teki mahdottomasta mahdollisen hakemalla Kreikasta upean 3-4 vierasvoiton. OB Odensen joukkueesta huomaa sen, että vaikka joukkue pelaa selvästi kovempia vastaan, ei todellakaan lähdetä yhtään kumartelemaan liikaa, vaan pelaamaan sitä omaa peliä. Odensellä on itseluottamus Panathinaikos -vierailun jälkeen kunnossa. Villarreal puolestaan ei ole vielä edes aloittanut omaa kauttaan La Liigassa. Villarreal on lähinnä harjoitusotteluita pelannut, joten pelituntuma ei missään tapauksessa ole samaa luokkaa, kuin jo kautensa aikoja sitten aloittaneella Odensellä.

Odensellä ei ole varaa hävitä. Villarreal ei saisi tehdä vierasmaaleja. Odenselle on todella tärkeää onnistua pelissään samalla tavalla, kuin Kreikassakin. Jos Panathinaikoksen vieraana tehdään neljä maalia, ei Villarreal ole etenkään kotonaan yhtään sen pahempi. Ilman muuta Odensen kotiyleisö on se kahdestoista kenttäpelaaja. Nyt oikeasti kahdella tanskalaisseuralla on realistiset mahdollisuudet mennä kilpailuun asti.

Veikkaussivut | Tuomas