Partizan - Genk 3.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 03/08/2011
Jaa tämä...

Belgian ja Serbian liigojen hallitsevat mestarit iskevät yhteen.

Partizan – Genk (+0,5), Merkki 2, Kerroin 

Mestarien Liigan kolmas karsintakierros kyseessä. Serbialainen Partizan yrittää uusia viime kauden yllätystä, jolloin se puristi itsensä hienosti Mestarien Liigan lohkovaiheeseen. Sama tuskin toistuu, sillä valtaosa viime kauden avainpelaajista jätti seuran, esimerkiksi brasilialainen maalitykki Cleo siirtyi muualle.

Belgian liigan arvostan jopa hieman Serbian liigaa laadukkaammaksi. Vierailija on kotijoukkuetta yhtenäisempi joukkue, sillä rosteri ei ole paljoakaan vuoden sisällä muuttunut.
Partizan ollaan laitettu liian suuren suosikin asemaan sen kotiedun turvin. Genk on ollut pelillisesti edellä, ja sen kertoo upea nousu kotona Partizania vastaan 2-1 voittoon päättyneessä ottelussa. Se on selvää, että Genk ei tule peruuttelemaan, vaan pelaa samalla tavalla kuin viimeksi kotipelissään.

Paremmassa vireessä ollut Genk voi hyvinkin puristaa tasapeliin tai voittoon, sillä Partizan ei todellakaan ole vahvempi joukkue. Serbialaisjengi joutuu varmasti pelaamaan jossain vaiheessa riskillä, mikäli homma ei ala kulkemaan. Genk voi näiden johdosta saada hyviä vastaiskupaikkoja.

Veikkaussivut | JJ