Middlesbrough - Portsmouth 6.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Kauden avauksessa heti vastakkain kärkiseurojen pahimmat uhkaajat.

Middlesbrough – Portsmouth, Merkki 2, Kerroin

Jalkapallon Mestaruussarjan ensimmäistä ottelukierrosta pelataan ja päivän ilman muuta mielenkiintoisimmassa ottelussa Riversidellä Middlesbrough saa kotiinsa vieraakseen Portsmouthin. Molemmat joukkueet kuuluvat kärjen suurimpiin haastajiin, mutta hyvällä onnistumisella kyllä löytyy mahdollisuudet aina nousukarsintoihin asti.

Middlesbrough on materiaaliltaan lievästi vierailijoita laadukkaampi, mutta ei sitä eroa muuten ole yhtään. Molemmilla on viime aikoina raha- asiat olleet kenties se suurin ongelma kentällä tapahtuneen alavireisen pelin lisäksi. Mutta tällä hetkellä asiassa on yksi selkeä ero sillä
Middlesbroughin raha-ongelmat eivät tunnu helpottavan, kun taas vierailija Portsmouthilla tilanne alkaa menemään selvästi parempaan suuntaan.

Portsmouth on muutenkin pelaajamarkkinoilla kesän aikana vahvistunut, joten toissa kaudella Valioliigassa huippuvahti David Jamesin johdolla pelannut Portsmouth on tällä kaudella Hermann Hreidarssonin, sekä Nwankwo Kanun johdolla täysin potentiaalinen menestyjä tämän kauden Mestaruussarjassa.

Veikkaussivut | Tuomas