Brasilia U20 - Meksiko U20 17.8 (ke-to yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 17/08/2011
Jaa tämä...

Jatkavatko Brasilia ja Meksiko iloista hyökkäyspeliään myös välierissä?

Brasilia U20 – Meksiko U20, Merkki yli 2.75 maalia, Kerroin 

Alle 20-vuotiaiden MM-kisojen toisessa välieräparissa kohtaavat turnauksen mestarisuosikki Brasilia sekä ylemmän keskikastin Meksiko. Viimeksi mainittu onnistui tekemään todellisen jymy-yllätyksen, kun se kaatoi kisaisäntä Kolumbian numeroin 3-1 puolivälierissä.

Brasilia aloitti kisat todella nihkeästi tasapelillä Egyptin kanssa, mutta ryhdistäytyi ja jyräsi lopulta E-lohkon voittoon maalierolla 8-1. Koetukselle joukkue ei joutunut vielä neljännesvälierissäkään, kun se pieksi hyvin pelanneen Saudi-Arabian lukemin 3-0. Puolivälierissä taas haastetta riitti yllin kyllin, sillä turnauksen ehkä jopa suurin suosikki Espanja kaatui rangaistuspotkuilla. Varsinainen peliaika päättyi 1-1 ja jatkoajoilla molemmat onnistuivat jälleen kertaalleen.

Meksiko hävisi avausottelunsa Argentiinalle, mutta jyräsi sen jälkeen Pohjois-Korean numeroin 3-0. Viimeisessä lohkopelissä joukkue joutui tyytymään pisteeseen vahvan Englannin kanssa. Lopulta Meksiko löytyi F-lohkon toiselta sijalta maalierolla 3-1. Neljännesvälierissä joukkue voitti hyvin esiintyneen Kamerunin rangaistuspotkuilla. Puolivälierissä Meksiko yllätti kotijoukkue Kolumbian lukemin 3-1 ja jatkoi välieriin.

Molemmat joukkueet osaavat myös puolustaa omaa maaliaan, mutta vahvuudet löytyvät kuitenkin hyökkäyspäistä. Brasilian hyökkäysalueella tehokkaita ovat olleet keskikenttämiehet Philippe Coutinho (3+1) ja Dudu (3+0) sekä hyökkääjät Willian (2+2) ja Henrique (3+3). Meksikolla löytyy myös kovan luokan ratkaisijoita laajalla rintamalla, joiden kanssa Brasilian puolustus tulee olemaan vaikeuksissa. Kovista panoksista huolimatta näin hyökkäysvoittoisten joukkueiden kohdatessa on kerroin aivan liikaa.

Veikkaussivut | HIFK