Dijon - Rennes 7.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 06/08/2011
Jaa tämä...

Hakeeko Rennes vierasvoiton Stade Gaston Gérardilta?

Dijon – Rennes, Merkki 2, Kerroin

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sen kauden avauskierrosta. Stade Gaston Gérardilla kohtaavat nousijajoukkue Dijon sekä ylemmän keskikastin Stade Rennais. Dijonin selviytyminen Ranskan pääsarjaan oli jo saavutus sinällään, mutta yksinkertaisesti tilanne on se, että todennäköisesti se myös jää yhden kauden mittaiseksi. Dijonin joukkueen materiaali on selvästi Ligue 1:sen heikoin, eikä sille voi lupailla kauden aikana kovinkaan hyvää menestystä. Puolestaan Stade Rennais ei ole Marseillen tai Lyonin tasoa, mutta kuitenkin ylempää keskikastia. Rennes varmasti tavoittelee sijoituksia heti kärjen takana. Rennesillä on tälläkin kaudella kasassa joukkue Jonathan Pitroipan johdolla, joka on ihan oikeasti laadukas. Seurassa tehdään loistavaa juniorityötä, joten ei mikään ihme, että monet suurseurat ympäri Eurooppaa ovat kiinnostuneita Frederic Antonettin poppoon nuorista pelaajista.

Viime kaudella kotivoittoja nähtiin yllättävän vähän, vain reilut 40 prosenttia otteluista päättyi kotivoittoihin. Dijon ei muutenkaan oikeastaan kotonaankaan voi olla suosikki selkeästi vahvempaa Rennesiä vastaan. Maalijuhlia tästäkään ottelusta on aivan turha odotella, sitä
tuskin tulee toteutumaan, mutta kuitenkin eiköhän vierailijat hae Gaston Gérardiltailta niukan vierasvoiton maalin, tai parin erolla.

Veikkaussivut | Tuomas