Koskenkorva - Kouvola 16.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 16/08/2011
Jaa tämä...

Lähettääkö Kouvola Koskenkorvan lomille?

Koskenkorva – Kouvola, Merkki 2 ML, Kerroin 

Homman nimihän on siis Superpesiksen puolivälierät. Kouvola on joukkueista laadukkaampi, eikä se ole vieraissa altavastaajan asemassa. Puntit ovat aika tasan KossUn kotiedun ansiosta.
Ottelusarja on Kouvolalle 2-3 ja sillä on mahdollisuus ratkaista ottelusarja lopullisesti. Neljässä edellisessä kohtaamisessa Kouvola on juhlinut peräti kolmesti, edellisen voitti KossU Kouvolan tavallista heikomman ulkopelin ansiosta. KPL siis teki edellisessä ottelussa liikaa virheitä, joista KossU rokotti ja teki normaalia enemmän juoksuja. KPL:n vahvasta ulkopelistä kertoo se, että KossU teki ainoastaan kuusi juoksua Kouvolan kolmessa voittopelissä. KPL harvoin pelaa kahta vaisua ottelua putkeen, joten KossU tulee olemaan hädässä.

Viime kauden hopeaporukka Kouvola on hallinnut kuitenkin tätä playoff-sarjaa ja ottaa tässäkin ottelussa ohjat käsiin. Sisäpeli on ollut pudotuspelien ajan tasavahvaa, eli jos se pelaa viime peliä virheettömämmän ottelun, tulee se jatkamaan välieriin, jonne se materiaalinsa puolesta kuuluu.

Veikkaussivut | JJ