Elena Baltacha - Virginie Razzano 27.7

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 27/07/2011
Jaa tämä...

Onko tauko tehnyt Razzanolle hyvää vai jatkuvatko pettymykset?

Elena Baltacha – Virginie Razzano, Merkki 1, Kerroin 

WTA-listan 57. Elena Baltacha lähtee voittamaan WTA-listan 81. Virginie Razzanoa. Keskinäiset ottelut eivät ole kuitenkaan aikaisemmin olleet Baltachalle helppoja, voitot 1-2 Razzanon eduksi. Näissä keskinäisissä otteluissa on kuitenkin ollut Razzano selkeä suosikki, sillä Baltachan listasijoitukset otteluita ennen ovat olleet 149, 240 ja 280. Kertoo siis siitä, ettei Baltachan pelikunto ole ollut parhaimmillaan. Nyt Baltacha pääsee iskemään ihan kelpo vireessä. Molemmilla alla helpohkot 2-0 voitot avauskierrokselta. Molemmat ovat melko kokeneita, mutta peliuraa on silti vielä vuosia jäljellä, sillä Baltacha on 27-vuotias ja Razzano 28-vuotias.

Baltacha nousi erittäin myöhäisellä iällä tekemään läpimurtoa, joka syntyi lopulta vuonna -09. Baltacha piti taukoa Wimbledonin jälkeen, kuten moni muukin ja alkoi aloitella valmistelua U.S. Openiin. Baltachalle ehdottomasti mieluisimmat alustat ovat kova- ja nurmialusta. Kelpo suorituksia Baltachalta tällä kaudella, jokaisessa Grand Slamissakin toiselle kierrokselle.

Razzano on pitänyt täysin taukoa Wimledonin jälkeen pelaamatta otteluakaan ennen kyseistä Washingtonin-turnausta. Razzano muutenkin pelannut erittäin vähän turnauksia. Seitsemän ottelua kahteen ja puoleen kuukauteen on todella vähän. Etenkin kun nämäkin ottelut ovat olleet erittäin heikkoja. Ranskan Avoimien avauskierroksella hänen piti olla suosikki, mutta Gajdosova vei voiton. Birminghamin avauskierroksella sama toistui. Silloin hänet tiputti Radionova. Wimbledonissa sentään Razzano selvitti avauskierroksen, mutta toisella kierroksella hänet tiputti Wozniacki. Ehdottomasti paremmassa vireessä on Baltacha.

Veikkaussivut | misteri