Argentiina U20 - Meksiko U20 29.7 (pe-la yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 29/07/2011
Jaa tämä...

Onnistuuko mestarisuosikki heti avauspelissään?

Argentiina U20 – Meksiko U20, Merkki 1, Kerroin

Alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa Kolumbiassa F-lohkon toisessa ottelussa kohtaavat Argentiina, yksi suurimmista mestarisuosikeista sekä keskikastin Meksiko.

Meksiko on Väli- ja Pohjois-Amerikan hallitseva mestari. Avainpelaajia joukkueessa ovat keskikenttämies Carlos Orrantia sekä hyökkääjät Ulises Davila ja Erick Torres. Joukkue pelaa melko hyökkäävää futista, muttei ikinä unohda puolustuspäätäkään.

Argentiina sijoittui Etelä-Amerikan mestaruusturnauksessa kolmanneksi. Argentiina on lohkonsa ennakkosuosikki. Joukkueen tärkeimpiä pelaajia ovat maalivahti Esteban Andrada, puolustaja Leonel Galeano, keskikenttämies Erik Lamela ja hyökkääjä Facundo Ferreyra. Joukkue pelaa melko tasapainoisesti joka osa-alueella

Argentiina on joka osa-alueella vahvempi. Hyökkäys toki Meksikolla on melko vahva, mutta oman pään pitäisi tiivistyä. Kunhan Argentiina saa pelinsä rullaamaan, on Meksikon puolustus helisemässä. “Vieralijoiden” täytyy turvautua teräviin vastahyökkäyksiin, mutta maalinteko vahvan puolustuksen omaavaa Argentiinaa vastaan tulee olemaan äärimmäisen hankalaa.

Veikkaussivut | HIFK