Meksiko U20 - Pohjois-Korea U20 1.8 (ma-ti yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 01/08/2011
Jaa tämä...

Ottaako Meksiko ensimmäisen voittonsa MM-kisoissa?

Meksiko U20 – Pohjois-Korea U20, Merkki 1, Kerroin

Alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa F-lohkossa on tänään edessä toiset pelit. Turnauksen ylemmän keskikastin Meksiko kohtaa alemman keskikastin Pohjois-Korean, eikä pelin suosikista ole epäselvyyttä.

Ensimmäisessä pelissään Väli- ja Pohjois-Amerikan hallitseva mestari Meksiko hävisi yhdelle turnauksen suurimmalle mestarisuosikille, Argentiinalle vain 1-0. Joukkue oli koko ajan kuitenkin hyvin mukana ja piti jopa palloa enemmän.

Avausottelussaan Aasian hallitseva mestari Pohjois-Korea oli täysi vastaantulija, vaikka saikin pisteen maalittomassa tasapelissä Englantia vastaan. Mm. laukaukset menivät eurooppalaisille 16-5 ja pallonhallintakin suvereenisti.

Molemmat pelaavat melko hyökkäävää jalkapalloa, joten maaleja saatetaan hyvinkin tänään nähdä. Meksiko on kuitenkin joka osa-alueella edellä, joten vaikea ilta pohjoiskorealaisilla on luvassa. Meksiko iskee varmasti loistavalla hyökkäyksellään Pohjois-Korean heikkoon kohtaan eli puolustukseen Davilan ja Torresin johdolla. Lisäksi mikäli Meksiko mielii jatkoon, on sen otettava tästä täydet kolme pistettä.

Veikkaussivut | HIFK