Thun - Palermo 4.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Välttääkö Palermo täyskatastrofin?

Thun – Palermo, Merkki 2, Kerroin 

Jalkapallon Eurooppa Liigan karsintoja. Palermo lähtee toiseen otteluun Thunin vieraaksi todella oudoista lähtökohdista. Ensimmäinen osa päättyi Palermon kotistadionilla 2-2 tulokseen, joka oli Palermon kannalta todella huono. Thun on Sveitsistä kotoisin oleva selvästi Palermoa heikompi joukkue, mutta silti Palermon kotona Thun venyi hienosti pistejakoon.

Palermolla on nyt tilanne se, että tippuminen Thunin tasoiselle joukkueelle ei todellakaan ole mikään vaihtoehto. Palermo voidaan laskea Italian suurseuraksi, vaikka ei se olekaan Interin, Milanin tai Juventuksen tasoa. Palermolla on todella laadukas joukkue, vaikka Javier Pastore siirtyykin Ranskan pääsarjaan. Italialaisvierailijoilla on vieraissakin selvän suosikin asema.

Vaikka Thun on pelannut viime aikoina hyvin myös Sveitsin liigassa, mistä kertoo mm. voitti Grasshoppersista selvin 3-1 lukemin, ei se tarkoita, että Thun tästä todennäköisesti menisi jatkoon. Palermolle kelpaa ottelusta vain yksi tulos ja se on voitto. Ja nimenomaan voitto, koska jos Thun tekee yhdenkin maalin, Palermon tilanne alkaa käymään todella vaikeaksi. Kahdella vierasmaalilla Palermo olisi kuitenkin jo hyvin pitkällä.

Veikkaussivut | Tuomas