Arsenal - Liverpool 20.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 19/08/2011
Jaa tämä...

Pystyykö Liverpool kaatamaan vieraissa Arsenalin?

Arsenal – Liverpool, Merkki X, Kerroin

Jalkapallon Englannin Valioliigan lauantaipäivän todellisessa huippuottelussa Arsenal saa vastaansa Liverpoolin. Edellinen kohtaaminen joukkueiden välillä päättyi Arsenalin kotona 1-1 tasapeliin todella dramaattisten vaiheiden jälkeen. Arsenal teki lisäajalla rankkarista johtomaalin, mutta Liverpool tuli yli sadan pelatun minuutin jälkeen vielä tasoihin. Asia varmasti harmittaa edelleen joitain Arsenal -pelaajia ja se on muistissa.

Arsenalin tilanne ennen ottelua on kaikkea muuta kuin helppo. Joukkue on ensinnäkin mukana Mestareiden Liigan karsinnoissa, jossa se voitti Playoff vaiheen ensimmäisessä osaottelussa kotonaan italialaisseuran Udinesen 1-0 lukemin, joten Arsenalin kohdalla on turha odotella
helppoa jatkoonpääsyä. Kaikkea muuta. Lisäksi Arsenalin kohdalla Cesc Fabregas sai tahtonsa läpi ja siirtyi FC Barcelonaan. Seuraavaksi lähdössä olisi Samir Nasri. Ei voi olla vaikuttamatta kotijoukkueen peliin. Puolestaan Liverpool voi keskittyä nyt täysin Valioliigaan. Ei ole eurokiireitä, mutta paineita löytyy menestyä tällä kaudella. Liverpool on selkeästi vahvistunut viime kaudesta mm. Stewart Downingillä, sekä Jordan Hendersonilla. Tasoero Arsenalin, ja Liverpoolin välillä on oikeastaan täysin olematon.

Arsenal on kotonaan lievähkö suosikki. Liverpool on kuitenkin vahvistunut viime kaudesta. Molempien kohdalla tilanne on mielenkiintoinen sillä kyllähän mahdollisuudet molemmilla olisi taistella jopa sijoituksista heti kärjen takana, mutta todellakaan ei voida sulkea pois floppaamisen mahdollisuutta. Kierroksen huippuottelu, jossa tasapeli on todella lähellä.

Veikkaussivut | Tuomas