FC Inter - FF Jaro 6.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Inter kotonaan pakkovoiton edessä.

FC Inter – FF Jaro, Merkki 1, Kerroin
FC Inter – FF Jaro +1, Merkki 1, Kerroin

Jalkapallon Veikkausliigan päivän toisessa ottelussa FC Inter saa vieraakseen FF Jaron. Tilanne on suomeksi sanottuna hyvin yksinkertainen, sillä Interillä ei ole varaa menettää enää pistettäkään, jos mestaruus vielä kiinnostaa.

Vähän aikaa sitten näytti siltä, ettei Interillä tule olemaan enään pieniäkään mahdollisuuksia saavuttaa HJK:ta, mutta nyt tilanne on muuttunut siihen, että homma on hieman tasoittunut. Jos Inter voittaa HJK:n on myös alettava napsimaan voittoja.

FF Jaron kohdalla tilanne on se, että joukkue ei oikeastaan ole enää ainakaan tällä hetkellä putoamisuhassa. Joukkueen kausi on ollut heikko, mutta nyt ei ole juurikaan minkäänlaista putoamisvaaraa. Toki Jaro tarvitsee myös pisteitä, mutta ei todellakaan yhtään niin paljoa kuin kotijoukkue Inter. Turkulaispoppoo tarvitsee ottelusta voiton, koska tasapelillä joukkue ei yksinkertaisesti tee yhtään mitään. Interin viime aikojen pelivire onkin ollut niin loistava, ettei ole mitään syytä, etteikö voittoa tulisi. Joukkueella hyökkäyspelaaminen on ollut oikeastaan läpi kauden todella hyvällä tasolla Timo Furuholmin, Mika Ojalan sekä Henri Lehtosen johdolla. Jaro tuskin saa ottelusta nollaa pistettä enempää, Inter voittanee parilla maalilla.

Veikkaussivut | Tuomas