Haka - MyPa 30.7

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 30/07/2011
Jaa tämä...

Nuorekas Haka isännöi piristinyttä MyPaa.

Haka – MyPa, Merkki 2, Kerroin 

Tehtaan kentällä kohtaavat kotijoukkue Haka ja vierailija MyPa. Valkeakoskilaiset ennakoitiin ennen kauden alkua liigan hännille, mutta se on kaikkien yllätykseksi peräti sijalla 7. MyPa sen sijaan on alemman keskikastin joukkueita, kahdeksas sija on aika lailla odotettu.

Arvostan vieraat hieman kotijoukkuetta laadukkaammaksi, Hakan kotietu tasaa lähtökohdat. MyPaa en saa noin suuren altavastaajan asemaan, koska se on ollut hieman paremmassa vireessä. Punapaidat ovat napanneet neljästä edellisestä vieraspelistään komean saldon: 1-2-1. Vastustajina on ollut koviakin joukkueita, esimerkiksi Honka, Inter ja MIFK. Haka ei ole voittanut kolmeen otteluun. Valkeakoskilaiset olivat muutamia viikkoja sitten pelillisesti kovassa kunnossa, mutta viime peli oli heikko Honkaa vastaan. Tuloksellisesti 1-1 oli hyvä, mutta rimat pelastivat joukkueen useaan otteeseen.

Haka on ollut alakynnessä joukkueiden aiemmissa kohtaamisissa, sillä MyPa on voittanut kolme edellistä peliä maalierolla 8-1 ! Vierailijoiden 2,90 kerroin on hyvä pelivalinta sen hyvän pelivireen, hieman paremman materiaalin,edellisten kohtaamisten perusteella.

Veikkaussivut | JJ