MyPa - RoPS 25.7

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 25/07/2011
Jaa tämä...

Hakeeko RoPS TV-pelissä tärkeät vieraspisteet?

MyPa – RoPS, Merkki 2, Kerroin 

MyPa – RoPS +1, Merkki 2, Kerroin 2,38 

Jalkapallon Veikkausliigan päivän ainoassa ottelussa Myllykosken Pallo saa vieraita Rovaniemeltä RoPSin tullessa testaamaan MyPan päivän pelikunnon. Ottelussa on karmean suuret panokset, jotka tulevat aivan varmasti näkymään pelissä.

Molemmat kuuluvat materiaalin puolesta Veikkausliigan häntäpähään. MyPa on toki Rovaniemeläispoppoota laadukkaampi, mutta kuten jokainen Veikkausliigaa seuraava tietää niin liiga on tasainen. Joukkueet kohtasivat toukokuun lopulla ensimmäisen kerran ja tuolloin punapaidat olivat täysiä vastaantulijoita. RoPS murskasi kotijoukkueen peräti 0-4 lukemin. MyPan hyökkäyspelaaminen on ollut koko kauden aikana onnetonta. Joukkuetta vähemmän maaleja on tehnyt vain ja ainoastaan vielä surkeammin pelannut Vaasan Palloseura. Puolestaan RoPS pelasi alkukauden hyvin, itseasiassa todella loistavasti. Nyt suunta on ollut kuitenkin alaspäin ja on liigassa viimeisellä sijalla. RoPS on kuitenkin tehnyt maaleja kohtalaisen mukavasti. Rivera (kuusi maalia) ja Lahtinen (kolme maalia) kaksikko on ollut ajoittain todella hyvä. Se onkin RoPSin suurin syömähammas, jonka ympärille John Allen joukkuetta rakentaa.

RoPSin kohdalla kannattaa yksi asia ottaa esille, nimittäin vieraspelaaminen. Voittoja on tullut tähän mennessä vain se yksi ja tasapelejä sama määrä, mutta se, että RoPS tekee vieraissa todella paljon maaleja. Mikäli RoPS saisi puolustuspelaamisen hyvälle tasolle, vieraissa Rovaniemeläispoppoo tulisi saalistamaan paljon lisää pisteitä, mitä tähän mennessä on tullut. RoPSin maalivahtia on kuitenkaan aivan turha kenenkään syyttää tilanteesta. RoPSin materiaali nyt vain on yksinkertaisesti rajallinen, mutta ei ikimaailmassa MyPa voisi olla kotonaankaan näin suuri suosikki, edes RoPSia vastaan.

Veikkaussivut | Tuomas