RoPS - KuPS 15.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Venyykö RoPS pisteille kotonaan?

RoPS – KuPS, Merkki X, Kerroin

Liigajumbo Rovaniemen Palloseura haluaa katkaista pisteettömän putkensa, tällä hetkellä se on kolmen ottelun mittainen. KuPS sen sijaan rämpi yhdeksän ottelua putkeen ilman voittoja, kunnes kaatoi MyPan Kuopiossa maalein 2-0.

KuPS on aika lailla keskikastin porukka, RoPS liigan heikoimpia. Silti rovaniemeläiset ovat menemässä parempaan suuntaan, valmentajanvaihdos oli hyvä valinta ja joukkue on pelannut sen jälkeen pirteämmin. RoPS hävisi viimeksi ainoastaan 2-1 TPS:lle, joten samalla pelillä sillä on kotonaan mahdollisuudet jopaa kaataa KuPS.

Joukkueet kohtasivat kesäkuun alussa, jolloin RoPS piti kuopiolaisvieraat maalittomassa tasapelissä. Vierailija on laadukkaampi, mutta RoPS on napannut valtaosan pisteistään kotoa ja pystyy pitämään lukemat siedettävinä, esimerkiksi Mariehamnia vastaan se pelasi tasan ja Hongalle hävisi vain maalilla.

KuPS lähtee Rovaniemelle varsin siipirikkoisena. Sivussa ovat viime ottelun tapaan Dickson Nwakaeme, Ollo, Vilmunen ja viime viikolla loukkaantunut Petri Holopainen.

KuPS on tasokkaampi, mutta RoPS on parhaimmillaan kotona ja valmentajavaihdoksen jälkeen otteet ovat olleet pirteämpiä. KuPSille voidaan odottaa vaikeaa peliä, sillä loukkaantumiset syövät iskukykyä. Ottelusta on lupa odottaa tasaista ja vähämaalista viime kohtaamisen tapaan.

Veikkaussivut | JJ