VPS - JJK 12.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 12/08/2011
Jaa tämä...

Saako VPS:n pisteputki jatkoa?

VPS – JJK, Merkki X, Kerroin

Alkukauden alisuorittanut VPS on herännyt ja nyt se on kivunnut sinne minne se kuuluu, eli alempaan keskikastiin. Viime pelissä se taisteli 0-1 vierasvoiton Maarianhaminasta, ja valmentajan mukaan varsinkin toinen puoliaika oli joukkueelta erinomainen. JJK on ylemmän keskikastin joukkue ja näin ollen laadukkaampi osapuoli. Silti JJK ei ole viime peleissään vakuuttanut, esimerkiksi kuudesta viime pelistä tilillä on laihat kaksi voittoa. Edellisen kamppailun joukkueiden välillä voitti JJK maalein 2-0, mutta nyt pelataan Vepsun kotikentällä.

Vaasalaiset ovat kotiriippuvaisia, he nappaavat valtaosan pisteistään juuri sieltä. JJK on hyökkäyssuuntaan todella taitava ja tehokas, mutta tulee muistaa että Vepsu ei ole kahdessa viime pelissä maalia päästänyt ja heidän vahvuus eli tiivis ja hyvin organisoitu puolustuspeli on ollut avainasemassa. Lisäksi Vepsun terveystilanne paranee entisestään, sillä kolme pelaajaa vapautuu pelikiellosta. He ovat O´Brian Woodbine, Tero Koskela ja Ville Koskimaa.

Jyväskyläläisryhmä on laadukkaampi, mutta Vepsulla on kotietu ja parempi vire. Vaasalaisporukka hyötyy ihan varmasti kolmesta pelaajastaan, jotka palaavat kokoonpanoon. Ottelusta on luvassa erittäin vähämaalinen ja tasainen.

Veikkaussivut | JJ