Veikkausliigaseura antoi päävalmentajalleen potkut!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 10/07/2015
Jaa tämä...

Tamperelaisseura on päätynyt kovaan ratkaisuun.

Tamperelainen Ilves on antanut potkut päävalmentaja Keith Armstrongille. Seura tiedotti asiasta keskiviikkona iltapäivällä. Joukkueen valmennuksesta vastaa kauden viimeisissä otteluissa Armstrongin kakkosvalmentajana toiminut Marco Baruffato.

Baruffato johti Ilvestä ensimmäistä kertaa jo viime sunnuntaina Seinäjoella, kun Armstrong oli joukkueensa pelin sijaan MTV:n lähetyksessä kommentoimassa Valioliigan otteluita.

Ilves tiedotti Armstrongin valinnan olleen seuralle yllätys. Armstrong ei ole esiintynyt julkisuudessa sunnuntain jälkeen.

Armstrongin potkuista huolimatta urakkaa Veikkausliigassa voi pitää onnistuneena. Ilves pelaa Veikkausliigassa myös ensi kaudella. Toisaalta tupsukorvilla on periaatteessa vielä olematon mahdollisuus sen suhteen, että tamperelaiset voisivat joutua putoamistaisteluun.

Ilves halusi potkuista huolimatta kiittää Armstrongia.

– Haluamme kiittää Kekeä erinomaisesta työstä Ilveksen valmentajana. Takana on upea kausi, joka on antanut kannattajille ja joukkueen pelaajille paljon. Yhteistä polkua tulevaisuuteen ei enää löytynyt. Joukkue keskittyy nyt tiukasti kauden viimeisiin otteluihin Veikkausliigassa tavoitellen sarjan kuudetta sijaa, hallituksen puheenjohtaja Tomi Erola kertoi tamperelaisseuran verkkosivuilla.

Jääkö tilanne tähän?

Erolan mukaan on toivottavaa, että tilanteesta ei päädytä oikeuteen.

– Työsuhde purettiin. Päätös syntyi hallituksen yksimielisellä päätöksellä, Erola kertoi.

– Joku voi sanoa, että miksi kesti näin kauan. Toki halusimme tutkia asiaa ja kuulla kaikkia osapuolia ja sen pohjalta tehdä ratkaisu.

Armstrongin sopimuksesta oli vielä ensi vuosi jäljellä.

– Työsuhteen purkamisessa palkanmaksu loppuu nyt. Toki hoidamme velvoitteet, mitkä ovat tähän asti kerääntyneet, Erola sanoi.

– Tietysti toivon, että tästä ei oikeuteen lähdetä. Mutta se ei ole meidän käsissä. Siihen en voi ottaa kantaa.

Jalkapallomaailmassa pelataan seuraavaksi EM-karsintojen viimeisiä otteluita. Sinivalkoisten kannalta suuri mielenkiinto kohdistuu Romanian ja Suomen väliseen otteluun. Alunperin kamppailu oli tarkoitus pelata tyhjille katsomoille, mutta asiaan on tullut viime päivinä muutos.

Peliyhtiö Betsson tarjoaa EM-karsintaotteluihin loistavat kertoimet niin ennen otteluita kuin livevedonkin puolella.

Lue myös:
VIDEO: Brendan Rodgersille potkut – Liverpoolin uusi päävalmentaja jo selvillä?
Haluatko lähteä VIP-matkalle El Clasicoon?