Veikkaussivut toivottaa hyvää Joulua!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Tämän illan jälkeen urheilumaailma lepää Tapaninpäivään asti.

Ensinnäkin Veikkaussivut toivottaa kaikille erittäin hyvää Joulua! Tänään urheilutarjontaa vielä riittää, mutta huomenna sekä Joulupäivänä lähinnä vain Venäjällä luistellaan kiekon perässä. Tapaninpäivänä tiedossa on esimerkiksi erittäin merkittävä Boxing Day, joka sisältää mm. useita huippukamppailuja Valioliigasta sekä Suomen osalta alle 20 -vuotiaiden MM-turnauksen käynnistymisen. Suomi aloittaa oman urakkansa heti kyseisenä päivänä kohtaamalla Latvian. Suomi on saanut turnausta ajatellen upean startin voittamalla ensin Kanadan ja heti perään Yhdysvallat, joten mielenkiinnolla jäämme varmasti keskiviikko-aamua odottamaan.

Vielä ennen Joulupukin tuloa on syytä keskittyä huippu-urheilun pariin. Tänään tiedossa on kaksi mielenkiintoista kamppailua Valioliigasta. Ensinnäkin pystyykö Swansea kotonaan horjuttamaan Manchester Unitedia ja toisessa ottelussa Chelsea iskee Aston Villan kimppuun. Lienee selvää, että Chelsea on iltapäivän varmin voittaja, mutta jokainen varmasti muistaa ja tietää Aston Villan potentiaalin.

Mitä muuta tänään on tiedossa? Amerikkalaisen jalkapallon NFL on kenties se odotetuin urheilutarjonta illan osalta. Tänään pelataan huimasti otteluita ja panoksia ehdottomasti mukavasti riittää. TV-ottelussa illalla yhteen iskevät Pittsburgh sekä Cincinnati. Kyseessä on molemmille erittäin tärkeä ottelu pudotuspelipaikkoja ajatellen. Muuten kahdeksan aikaan alkavista otteluista voisi mainita Dallasin sekä New Orleansin välisen kohtaamisen. Myös yksi liigan mestarisuosikeista, Green Bay löytyy kentältä samaan aikaan ottelussa Tennesseetä vastaan. Puolestaan myöhemmin illalla toisessa TV-ottelussa Baltimore Ravens haastaa NY Giantsin. Myös tässä ottelussa pudotuspelipaikoista taistellaan ja varsinkin NY Giantsille ottelu on tärkeä!

Veikkaussivut | Tuomas