Veikkaussivut uudistuu

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 08/08/2011
Jaa tämä...

Veikkaussivut pyrkii kehittymään paremmaksi, katso muutokset!

Veikkaussivut on nyt ollut puoli vuotta pystyssä ja pyrimme jatkuvasti kehittämään sivustosta parempaa. Lue alta mitä muutoksia tulet huomaamaan lähiaikoina Veikkaussivuilla ja anna palautteesi!

1) Vaihdamme serverit, koska tällä hetkellä hostinguk.comin tarjoamat serverit ovat viikoittain kaatuneet, jonka johdosta Veikkaussivuille ei ole voinut päästä sisälle lainkaan. Tämä on ollut todella ärsyttävää ylläpitäjistä sekä kävijöistä. Ongelma korjaantuu kuitenkin jo mahdollisesti ensi viikon aikana, jolloin Veikkaussivut siirtyy uudelle serverille ja sivusto on jatkuvasti käytettävissä.

2) Helpotamme navigointia. Tähän mennessä Veikkaussivuilla navigointi on ollut hieman hankalaa ja hidasta, jonka johdosta karsimme mainoksia pois ja laitamme sivuston oikeaan laitaan selkeämmin sisäisiä linkkejä, jolloin siirtyminen sivulta toiselle käy helpommin. Nyt jokaisen myös artikkelin loppuun on laitettu uusimmat vihjeet sekä uutiset, jotta näet uusimmat päivityksemme. Uutiset pitää sisällään nyt myös aiemmat kategoriat (vedonlyöntibonukset ja kampanjat). Pyrimme myös tekemään jatkossa enemmän vedonlyöntiin liittyviä uutisia ja kampanjoita, joten kannattaa seurata uutisia aktiivisesti.

3) Syksyn mittaan alkaa jälleen eniten seuratut sarjat, kuten Valioliiga sekä SM-liiga. Teemme suosituimmista liigoista omat kategoriat, jonne tulee näkyviin kattava ennakko, liigan vihjeet sekä päivittyvä sarjataulukko. Valioliigan ennakko julkaistaan huomenna tiistaina 9.8 ja muut ennakot muutamaa päivää ennen sarjan alkamista.

4) Päivitimme Veikkaussivujen jäsenyyden tarjoamat edut. Jäsenille tarjoamme 5 € ilmaisen vedon sekä mahdollisuuden osallistua ilmaiseksi kilpailuihin Veikkaussivujen facebook-sivuilla, joissa on rahapalkinnot. Kilpailut alkavat Valioliigan jatkuessa 13.8.

VIP-jäsenet saavat edelleen T-paidan ja nyt riittää se, että rekisteröityy yhden peliyhtiön asiakkaaksi, jonne tekee talletuksen. Uutena mahdollisuutena tarjoamme VIP-jäsenille mahdollisuuden kartuttaa pelikassaa suosittelemalla Veikkaussivuja. Lue lisää jäseneduista.

Otamme mielellämme palautetta muutoksistamme ja erityisesti toivomme lisää kehitysideoita. Hyvisät palautteista ja kehitysideoista lähetämme Veikkaussivujen paidan!

Ota Veikkaussivuihin yhteyttä tästä.