VIDEO: Venäjä ja Englanti uhataan sulkea pois EM-kisoista

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 06/12/2016
Jaa tämä...

Venäjän ja Englannin jalkapalloliitoille on annettu varoitukset.

Kansainvälinen jalkapalloliitto on varoittanut Venäjän ja Englannin jalkapalloliittoja, koska maan kannattajiksi lukeutuneet henkilöt ovat toistuvasti ottaneet yhteen EM-kisoissa. Venäläisfanit ottivat rajusti yhteen englantilaiskannattajien kanssa varsinkin lauantaina, kun maat pelasivat vastakkain.

Kansainvälinen jalkapalloliitto on ottanut selvän kannan Venäjän ja Englannin ”kannattajien” käyttäytymiseen, sillä mikäli tilanne jatkuu entisellään, maat voidaan sulkea EM-kisoista.

– Uefa on varoittanut molempien maiden jalkapalloliittoja. Emme epäröi sanktioiden koventamista, mikäli siihen tulee aihetta. Joukkueet voidaan sulkea pois EM-kisoista, jos väkivaltaisuuksia nähdään vielä, Uefalta tiedotettiin.

Kainvälisen jalkapalloliiton suunnalta kerrottiin jo aikaisemmin, että he ryhtyvät toimiin venäläisfanien eilisen rähinöinnin takia.

– Vaadimme Englannin ja Venäjän jalkapalloliittoja vetoamaan kannattajiinsa, jotta he käyttäytyisivät vastuullisesti ja muita kunnioittavasti.

Myös Iso-Britannian hallitus on kertonut, että he ovat hyvin huolissaan EM-kisoissa syttyneistä väkivaltaisuuksista. Britit ovat tarjoutuneet lähettämään lisää poliiseja paikan päälle.

– Iso-Britannian hallitus on todella huolissaan Marseillen väkivaltaisuuksista ja siitä, että raporttien mukaan Englannin kannattajia kohtaan on hyökätty. Olemme tarjoutuneet lähettämään lisää poliiseja Ranskaan ennen Englannin seuraavaa ottelua.

 

Sunnuntaina EM-kisoissa pelataan eilisen tapaan kolme ottelua. Päivän huippukamppailussa Saksa kohtaa Ukrainan. Sunnuntain ensimmäisessä kamppailussa Kroatia nappasi vähämaalisen voiton Turkista.

Peliyhtiö Nordicbet on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Yle Urheilu

Lue myös:
VIDEO: FF Jaro antoi potkut Alexei Eremenkolle
VIDEO: Lionel Messiltä hattutemppu puolessa tunnissa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa