Venäjä - Latvia 4.5.2013 | Jääkiekon MM-turnaus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/04/2013
Jaa tämä...

Latvia haastaa turnauksen mestarisuosikin, Venäjän.

Venäjä – Latvia, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 
Venäjä – Latvia, merkki alle 6,5 maalia, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,10 | 10,00 | 13,30 

Jääkiekon MM-turnauksen ottelutarjontaa, Venäjä saa vastaansa Latvian. Lähtökohdat otteluun eivät Latvialle hyvää lopputulosta lupaa. Venäjä lähtee turnaukseen yhtenä mestarisuosikkina, mutta ei voi olettaa, että avausottelu edes Venäjälle tulisi olemaan helppo! Venäjä sai joka tapauksessa lopulta tähänkin turnaukseen erittäin laadukkaan pelaajiston, laatua riittää vaikka muille jakaa. Venäjä odottaa tästä turnauksesta vain ja ainoastaan mestaruutta, joten paineitakin varmasti Venäjällä riittää jo heti näin turnauksen alussa.

Latvian kokoonpano koostuu hyvin pitkälti Dinamo Rigan pelaajista, joten joukkue tuntee hyvin toisensa – se voi olla suurikin etu Latvialle tässäkin turnauksessa! Latvian materiaali ei ole tietenkään missään tapauksessa lähellekään Venäjän tasoa, mutta juuri se, että pelaajat tuntevat toisensa voi olla tosiaan loistavakin asia Latvian kannalta. Latvia tulee pärjäämään joukkueena, mutta kieltämättä yhden tärkeimmän puolustajan eli Guntis Galvinsin poissaolo saattaa hyvinkin näkyä Latvian puolustuksessa.

Venäjä ottelun tulee tietenkin voittamaan, mutta saattaa hyvinkin olla, että maalijuhlia ei ole tässäkään ottelussa tiedossa. Ei Venäjällä ole muutenkaan mitään syytä onnistua maalinteossa jatkuvasti. Venäjälle tärkeintä olisi saada tästä ottelusta voitto alle ja sitä kautta hyvä startti tähän turnaukseen. Latvia pystyy joukkueen laadukkaitten maalivahtien johdolla pitämään ottelua tasaisena ja sehän varmasti Latvialla on ensimmäinen tavoite. Realistisesti Latvia ei voitosta taistele.

Veikkaussivut | Tuomas