VIDEO: Venäjälle huonoja uutisia - luottomiehet sivuun EM-kisoista

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 06/06/2016
Jaa tämä...

Venäjän EM-joukkueelle lisää loukkaantumisongelmia.

Venäjän EM-joukkue sai lisää loukkaantumishuolia, kun tärkeisiin avainpelaajiin lukeutuva Igor Denisov loukkaantui ystävyysottelussa Serbiaa vastaan. Denisov ei pysty pelaamaan EM-kisoissa.

EM-kisojen alla keskikentän keskustasta myös Alan Dzagojev joutui loukkantuneiden listalle, joka olisi ollut Denisovin tapaan avauskokoonpanon pelaaja, kun ottelut Ranskassa lähtevät pian käyntiin.

– Olemme päässeet rakentamaan joukkuetta Dzagojevin loukkaantumisen jäljiltä ja nyt meidän täytyy uusiutua jälleen ilman ystävyysottelujen tuomaa apua, päävalmentaja Leonid Slutski totesi.

– Tällaiset vaikeudet tiivistävät joukkuetta ja pelaamme sen takia entistä intohimoisemmin.

Venäjä ei pystynyt luomaan Serbiaa vastaan moniakaan maalintekotilanteita ja Venäjän vastustaja olikin rankaista ensimmäisellä puolikkaalla. Aleksandar Mitrovicin yritys kulmapotkusta suuntautui niukasti ohi maalin.

Serbian kapteeni Branislav Ivanovic nukahti hetkellisesti 85. minuutilla ja Artem Dzjuba pääsi viimeistelemään avausosuman. Mitrovic pääsi maalintekoon kuitenkin hetkeä viimeistellen tasoitusosuman.

 

Suomen urakka harjoitusotteluissa jatkuu tänään ottelulla Italiaa vastaan. Huuhkajilla on alla komea tasapeli Fifan rankingissa yhtä kärkisijaa pitävää Belgiaa vastaan.

Peliyhtiö Bet365 on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Jari Litmanen palasi maajoukkueen treenivahvuuteen
VIDEO: Suomi putosi taas Fifan rankingissa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa