Venäjä - Slovakia 24.9.2013 | Lentopallon EM-kilpailut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Jatkaako Venäjä vaivatta kohti puolivälieriä?

Venäjä – Slovakia (+2,5 erää), merkki 1, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 1,01 | 16,00 

 

 

Lentopallon EM-kilpailuiden ottelutarjontaa, Venäjä saa vastaansa Slovakian. Ottelun voittaja tulee pelaamaan itsensä puolivälieriin. Venäjä on ehdottomasti tässä turnauksessa suurimpia voittajasuosikeita, mutta siltikään Venäjä ei onnistunut voittamaan omaa lohkoa. Venäjä voitti lohkossa Tsekin 3-0 numeroin sekä Bulgarian 1-3 lukemin, mutta Saksaa vastaan yllättäen Venäjä koki tappion 0-3 erin. Venäjä lähti Saksaa vastaan otteluun suursuosikkina, mutta Saksa venyi lopulta mahtavaan voittoon. Materiaaliltaan Venäjän sekä Slovakian välinen tasoero on hurja eikä tässä otteluparissa Slovakialla pitäisi olla mahdollisuuksia. 

Slovakia onnistui keräämään vain kaksi pistettä alkulohkon otteluistaan, mutta silti Slovakia onnistui pelaamaan itsensä jatkoon – kiitos kuuluu toisaalta muille samassa lohkossa olleille joukkueille. Turkki ei voittanut alkulohkossa otteluakaan, joten väkisinkin Slovakia onnistui pelaamaan itsensä tähän vaiheeseen pudotuspelejä. Slovakia on kuitenkin valitettavasti osoittanut jo alkulohkossa, että mahdollisuudet Venäjän tasoista hurjaa nippua vastaan ovat hyvin vähissä. 

Venäjä sekä Slovakia pelasivat vastakkain kansainvälisessä ystävyysottelussa juuri ennen EM-kilpailuiden käynnistymistä. Venäjä murskasi helposti Slovakian suoraan kolmessa erässä. Lähtökohtaisesti Venäjä on ehdottomasti tässä otteluparissa se, jonka tulee edetä jatkoon jopa suoraan kolmessa erässä. Oli erittäin yllättävää se, että Venäjä ei onnistunut voittamaan lohkoaan. Nyt kuitenkin asiaa tullaan venäläisten osalta korjaamaan.

Veikkaussivut | Tuomas