Venäjä - Slovakia 3.5

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 03/05/2011
Jaa tämä...

Kova taistelu jatkosarjan pisteistä.

Spekuloitu on, mutta missään ei ole vielä varmistettu tähtipuolustaja Lubomir Visnovskyn pelaamista. Visnovsky on harjoitellut joukkueen kanssa ja pelaa näillä näkymin ainoastaan ylivoimat ottelussa, jos pelaa niitäkään, mikään ei ole varmaa.. Eli Visnovsky olisi 7. puolustaja jos pelaa..

Tämän lisäksi Slovakia on pistänyt heikosti Saksaa vastaan toiminutta ylivoimaa uuteen uskoon, ja nyt sinne viivalle tulee ihka oikea pelote, jos Visnovsky siellä viivalla pelaa, mainittakoot että mies voitti NHL:n tämän kauden puolustajien pistepörssin. Kokoonpano säilyy lähes ennallaan Saksa-ottelusta, mutta viimeiseen erään peliin nostettu Stefan Ruzicka ottanee mitä todennäköisimmin Branko Radivojevicin paikan nelosessa. Ruzicka oli todella pirteä sen ajan mitä kaukalossa esiintyi.

+ Slovakia sai viime ottelussa hurmoksen päälle joka ei aivan riittänyt, mutta kantaa vielä tähän otteluun
+ Venäjä sytyttää varmasti tähdet pelaamaan
+ Maalivahtipeli on vastustajaa edellä
+ Ylivoima, ja varsinkin jos Lubomir Visnovsky pelaa

Venäjä puolestaan on pelannut huippumaista heikointa kiekkoa, ja totuus kuitenkin on ettei se aivan napista painamalla loksahda kohdalleen. Venäjän heikkous on maalivahtipeli ja joukkueen aika heikko sentteriosasto. Lisäksi joukkuepelistä ei ole ollut tietoakaan. Joukkuepelin luulisi paranevan, ja venäjän muutenkin syttyvän kun isäntamaan tähdet tulevat vastaan, totuus kuitenkin on, ettei maalivahtipeli ja sentteriosasto parane vaikka siellä olisi kuka vastassa. Mielenkiintoista nähdä, pelaako Alexei Tereshenko tässä ottelussa, mieshän jäi Slovenialaisen polvitaklauksen alle viime ottelussa ja loukkaantui, jos mies ei pelaa niin Venäjä pelaa ottelun kolmella sentterillä.

Slovakia ei paperilla Venäjälle häviä, enkä usko että niin tapahtuu kaukalossakaan. Venäjää on hypetetty aivan turhaan ja Slovakian tähtisikermä voi tänään lyödä Venäjälle luun kurkkuun kotiyleisönsä edessä.

Veikkaussivut | ED89