Venäjä U20 - Suomi U20 30.12.2013 | Nuorten MM-jääkiekko

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Pikkuleijonat haastavat nuorten MM-kiekossa vahvan Venäjän.

Venäjä U20 – Suomi U20, merkki 2, kerroin 5,75 Bet365
Venäjä U20 – Suomi U20 ML, merkki 2, kerroin 4,00 Bet365
Venäjä U20 – Suomi U20 (+1), merkki 2, kerroin 2,75 Unibet

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,40 | 5,00 | 5,75 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon nuorten maailmanmestaruusturnauksen ottelutarjontaa, Suomi haastaa iltapäivän ottelussa vastaan asettuvan Venäjän. Venäjä on perustasoltaan Suomea hieman laadukkaampi, mutta joukkueiden välistä tasoeroa on ottelun kerroinasettelussa liioiltu liikaa. Venäjä on kahdessa ensimmäisessä ottelussaan murskannut Norjan sekä Sveitsin, mutta toisaalta tässä ottelussa vastustajan taso tulee olemaan täysin eri luokkaa. Venäjä voitti ensimmäisessä ottelussaan Norjan 0-11 maalein sekä jälkimmäisessä kamppailussa kaatui Sveitsi 7-1 numeroin. Kahteen ensimmäiseen otteluun kahdeksantoista tehtyä maalia on erinomainen suoritus, mutta edellä mainittujen otteluiden perusteella on turhaa tehdä yhtään minkäänlaisia johtopäätöksiä.

Suomella on alla yksi voitto sekä yksi tappio. Ensimmäisellä kierroksella Suomi murskasi Norjan 5-1 maalein, mutta Ruotsi oli jo sitten liikaa 4-2 numeroihin päättyneessä ottelussa. Suomi taisteli Ruotsia vastaan kuitenkin erinomaisesti, joten siinä mielessä Pikkuleijonien tilanne ei missään tapauksessa vaikuta heikolta myöskään tätä ottelua ajatellen. Suomen on tänään voitettava, jos lohkon kakkospaikka kiinnostaa, sillä muussa tapauksessa Pikkuleijonat tulevat jäämään lohkossa todennäköisesti kolmanneksi. Tänään Suomi tulee joutumaan tiukkaan paikkaan, sillä kahdessa ensimmäisessä ottelussa Venäjällä onnistumisia on tullut laajalta rintamalta. Parhaimmillaan Venäjä on pelannut erittäin saumattoman näköistä jääkiekkoa, mutta toisaalta edelleen korostetaan samaa asiaa eli Norjaa sekä Sveitsiä vastaan selkeät voitot tuleekin muiden joukkueiden napata. Tänään Suomella ei ole missään tapauksessa varaa samaan jäähymääriin kuin Ruotsia vastaan pelatussa ottelussa. Suomi otti Tre Kronoria vastaan aivan liikaa jäähyjä, joten tänään siihen asiaan on ehdottomasti tultava muutos.

Suomi tarvitsee ehdottomasti maalinteko-osastolle mahdollisimman laajalti onnistumisia, sillä Pikkuleijonien suurin yksittäinen ongelma löytyy juuri sieltä suunnalta. Suomen maalivahtilannehan ehdottomasti on enemmän kuin kunnossa sekä toisekseen puolustuksestakaan tuskin tulee olemaan Pikkuleijonille jatkoa ajatellen ongelmia. Tasonnostoa siispä tarvitaan hyökkäyspäässä. Ville Husso pelasi Ruotsia vastaan Pikkuleijonien maalilla erinomaisen ottelun, joten maalivahtipeliin Sinivalkoisten peli ei missään tapauksessa tule kaatumaan. Suomen pelaajisto itseasiassa osittain tuntee Venäjän pelaajia, joten siinä mielessä Pikkuleijonat eivät joudu kohtaamaan täysin tuntematonta vastustajaa. Esimerkiksi Suomen NHL-vahvistukselle, Rasmus Ristolaiselle löytyy muutama erittäinkin tuttu pelaaja Venäjän kokoonpanosta. Venäjähän on kieltämättä voittanut Suomea vastaan joukkueiden kolme edellistä kohtaamista, mutta toisaalta näin selkeäksi ennakkosuosikiksi Venäjää ei pysty asettamaan. Suomi näin ollen napataan vetokupongille mukaan ja illalla juhlitaan Ison ja pahan karhun kaatoa.

Veikkaussivut | Tuomas