Venäjä - USA 16.5.2013 | Jääkiekon MM-turnaus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Venäjän supertähdet puolivälierään Yhdysvaltoja vastaan.

Venäjä – USA, merkki 1, kerroin
Venäjä – USA (+1,5 maalia), merkki 1, kerroin

PAFin kertoimet otteluun 1,52 | 5,10 | 4,70

Jääkiekon MM-turnauksen päivän ensimmäisessä puolivälierässä yhteen iskevät Venäjä sekä USA. Venäjä päätti alkulohkon osalta ottelut voittoon Itävaltaa vastaan 4-8 maalein. Venäjän materiaali on turnauksen laadukkain yhdessä Kanadan kanssa ja A.Ovechkin on tulossa Venäjän ryhmään tähän otteluun! Itävaltaa vastaan Venäjän alakerta oli ajoittain hyvinkin epävarma, mutta tässä turnauksessa homman nimi onkin ”voita oikeat ottelut ja olet pitkällä”.

USA pilasi oman mahdollisuutensa lohkovoittoon häviämällä Slovakiaa vastaan ja toisekseen USA ei ansainnut ottelusta yhtään mitään muuta kuin tappion! USA olisi tosiaan voitolla napannut itselleen lohkovoiton ja saanut näin ollen vastaansa jonkin muun maan kuin Venäjän. Nythän tilanne oli lopulta se, että Suomi nappasi lohkovoiton ja näin ollen USA joutuu itse pelaamaan Venäjää vastaan. USAn joukkue oli Slovakiaa vastaan pitkän aikaa täysin unessa ja varsinkin maalivahtipeli oli tasolla karmea. Ensimmäisessä erässä B.Bishop ei saanut USAn maalilla kiinni oikeastaan edes rantapalloja.

USA jätti itsestään surkean kuvan Slovakiaa vastaan eikä se todellakaan lupaa hyvää tätä ottelua ajatellen. Venäjä on pelannut ajoittain erittäin hyvin ja ajoittain erittäin ylimielisesti, mutta nyt ylimielisyyteen ei millään tavalla jaksa uskoa. Ovechkin tuo vain lisää taitoa hyökkäyspäähän eikä USAlla ole siihen vastausta millään tavalla. Pieni vaarahan olisi ollut alkulohkossa, että Ovechkin olisi vain lisää sekoittanut Venäjän joukkuetta, mutta näin tärkeässä ottelussa Venäjä tulee pelaamaan varmasti joukkueena. Jos ja kun Venäjä tekee niin, tästä ottelusta Venäjä tulee voiton ehdottomasti nappaamaan.

Veikkaussivut | Tuomas