Venäjä - Valko-Venäjä 20.5.2014 | Kisaisäntä haastaa Venäjän

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Meneekö Venäjä jatkoon puhtaalla pelillä?

Vihje lyhyesti

Kisojen isäntämaa haastaa tänään iltaottelussa Venäjän. Molemmat maat ovat jo varmistaneet jatkopaikkansa ja Venäjä tulee voittamaan lohkon ylivoimaisesti. Kisoissa ilman tappioita pelannut Venäjä on suuri ennakkosuosikki illan kamppailuun.

Valko-Venäjällä on erittäin iskukykyinen joukkue ja maa on ansaitusti jatkossa. Venäjää vastaan joukkue on tänään vaikeuksissa, mutta sillä ei ole jatkon kannalta mitään merkitystä. Venäjä on ollut B-lohkossa täysin suvereeni ja sille ei ole löytynyt haastajaa. Joukkueen supertähti Alexandr Ovetshkin huilaa illan kamppailun loukkaantumisen vuoksi, mutta joukkue saa kokoonpanoonsa suurella todennäköisyydellä kisoihin saapuneen Jevgeni Malkinin. Venäjä on osoittanut, että uusi valmentaja saa joukkueen pelaamaan tosissaan joka pelissä, joten myös tänään maa laittaa kaiken likoon. Venäjä voittaa tänään todennäköisesti yli yhdellä maalilla.

Vihje: Venäjä -1.5, kerroin 1.61 Bet365 

 

 

Perustelut vihjeelle

Venäjä on ollut erittäin vakuuttava tähän mennessä. Viime ottelussa yllättäen Saksa onnistui tarjoamaan todella kovan haasteen joukkueelle, mutta Venäjä selvitti pelin lopulta puhtaasti lukemin 3-0. Ovetshkinin loukkaantuminen antaa tänään hieman tasoitusta vastustajalle, mutta Malkin tulee vahvistamaan joukkuetta, joten pelimiehet eivät maalta lopu. Venäjä on iskenyt turnauksessa jo 29 osumaa ja voittanut jokaisen pelin vähintään kahdella maalilla. On hankala nähdä, että Valko-Venäjä-peli toisi tähän muutosta.

Kisaisäntä on pelannut turnauksessa pirteästi ja joukkue on erittäin taitava. Ainoa romahdus tähän mennessä on 6-1 tappio USA:lle. Maa on jo varmistanut jatkopaikan, joten suurempia paineita ei tänään ole. Valko-Venäjällä on realistiset mahdollisuudet jatkopeleissä haastaa tosissaan suuremmat kiekkomaat. Kotiyleisö on välillä saanut joukkueen todelliseen hurmokseen ja parhaillaan joukkueen pelaaminen on kaunista katseltavaa. Valko-Venäjä on viime vuosina onnistunut vääntämään tasaisia pelejä Venäjää vastaan, mutta tänään joukkue on vaikeuksissa.

Venäjän yli yhden maalin voitolle tarjotaan pelattavaa kerrointa. Joukkueen peli on ollut erittäin kypsää ja tällä pelillä saatetaan mennä päätyyn asti. Venäjä on voittanut jokaisen pelin yli yhdellä maalilla näissä kisoissa ja tämä on todennäköistä myös tänään.

Vihje: Venäjä -1.5, kerroin 1.61 Bet365 

 

Veikkaussivut | Antti