Venäjän kiekkopomo: Ovechkin ei osallistu talviolympialaisiin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 15/03/2018
Jaa tämä...

”Venäläinen supertähti Aleksander Ovechkin Olympialaisiin” – projekti näyttää vihdoin tulevansa tiensä päähän. Ainakin jos uskomme Venäjän jääkiekkoliiton Vladimir Tretiaki, joka jutteli asiasta eilen keskiviikkona kotimaansa medioille.

”Mikä on nyt tilanne Ovechkinin kanssa? Ei mikään. Mies pelaa Washingtonissa ja Capitalisille. Hän on hyväksynyt sen faktan.” Tretiak on kertonut venäläiselle R-Sportille. Ovechkin itse on useaan otteeseen maininnut ja uhonnut että hän tulee pelaamaan vuoden 2018 Pyeongchangin talviolympialaisissa, siitä huolimatta, että NHL on kieltänyt pelaajien osallistumasta kyseiseen turnaukseen. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että taistelu tuulimyllyjä vastaan on päättymässä ja miehen täytyy haudata unelmansa maansa edustamisesta.

 

Tilanteesta mielenkiintoisen tekee myös se fakta, että Capitalsin omistaja Ted Leonsis on jo aiemmin näyttänyt vihreää valoa Ovechkinin Olympiareissulle. Siitäkin huolimatta, että kisareissu veisi miehen pois kokoonpanosta tärkeään aikaan helmikuussa. Eikö siis Tretiak halua Ovieta mukaan vai mistä kenkä puristaa?

Venäläistähti on edustanut punakonetta urallaan muun muassa kolmissa Olympialaisissa (2006, 2010, 2014) ja viime syksyn jääkiekon World Cupissa.

Lue myös:

NHL-KAUSIENNAKKO: JOKO ON MINNESOTA WILDIN AIKA?

PITTSBURGH PENGUINS MENETTI MONTA AVAINPELAAJA – SE EI KUITENKAAN PYSÄYTÄ MESTARUUSJUNAA?