Venäläinen NHL-supertähti valmiina ensi kauteen

  • Sites desk
  • Teemu
  • 09/09/2017
Share this on

Yhdysvalloista kantautuvien tietojen mukaan NHL-pelaaja ja venäläinen supertähti Aleksander Ovechkin on valmis ensi kauteen ja mies on motivoituneempi kuin koskaan aiemmin.

Ovechkin nähtiin ensimmäisen kerran Washingtonissa jäällä varhain tiistai-aamuna, vaikka virallisesti harjoitukset alkavat vasta syyskuun puolivälissä. Washingtonin Capitalsia työkseen seuraava toimittaja Stephen Whyno tweettasi tuoreeltaan ”ettei muista koskaan nähneensä Ovechkinia Washingtonissa jäällä näin aikaisen ennen kauden alkua.”’

Jotain venäläisen motivaatiosta kertoo myös se, että aikaisen jääharjoittelun aloittamisen lisäksi mies on silmin nähden laihemmassa ja timmissä kunnossa kuin vuosiin. Ovechkin painoi viime kaudella peräti 108kg, ollen yksi koko sarjan painavimmista hyökkääjistä. Kun Capitals tippui keväällä ulos pudotuspeleistä, niin seuran GM Brian MacLellan totesi että ”Ovechkinille voisi olla hyötyä kevyemmästä painosta, peli kehittyy ja lisänopeus voisi olla paikallaan lisävoiman sijaan. Hänen täytyy miettiä miten kehittyä ollakseen edelleen pelin keskiössä.”

Nähtävästi 32-vuotta tässä kuussa täyttävä Ovechkin on ottanut GM:n neuvoista vaarin ja mies haluaa kehittyä. Maaliahne pelaaja myös janoa menestystä ja Stanley Cupin voittoa ja ennen kauden alkua näyttää siltä, ettei mestaruuden voittaminen ainakaan Ovechkinin motivaatiosta jää kiinni.

Lue myös:

VIDEO: GOLF JA JUNNUKIEKKO – EVÄÄT PATRIK LAINEEN 50 MAALIN KAUTEEN

NHL 18 PELI AIHEUTTAA KUHINAA SOSIAALISESSA MEDIASSA ITSE PÄÄTÄHTIEN TOIMESTA