Venäläistähdelle sittenkin NHL-sopimus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 07/01/2016
Jaa tämä...

Perjantaina heinäkuun 1. päivänä on nähty ja kuultu monta kovaa sopimusta NHL-kaukaloista. Yhden suurimman pommin kuitenkin tiputti Montreal Canadiens, joka on tehnyt sopimuksen yhden tämän hetken suurimman venäläistähden Aleksander Radulovin kanssa.

Montreal Canadiens yllätti aiemmin viikolla monet jääkiekkoaseuraavat ihmiset vaihtamalla puolustuksen tähtipelaajansa P.K. Subbanin niin ikään puolustajan Nashville Predatorsin Shea Weberiin. Nyt ennakkoluulottomia peliliikkeitä tekevä seura on palkannut kauhukakaran maineessa olevan Aleksander Radulovin.

Tuhoisaa jälkeä KHL-kentillä tehneestä Radulovista oltiin tiedettävästi kiinnostuneita monessakin NHL-kaupungissa, mutta miehen hurja palkkapyyntö ja erikoiset tempaukset menneisyydessä hiljensivät seurojen ostotahdon siihen pisteeseen, että miehen ei uskottu palaavan enää NHL-kaukaloihin. Montreal päätti kuitenkin kaikesta huolimatta tarttua härkää sarvista ja sorvasi Radulovin kanssa vuoden mittaisen ja 5,75 miljoonan dollarin arvoisen diilin.

29 – vuotias Radulov on pelannut edelliset neljä kautta CSKA Moskovassa, jossa mies on painanut 181 ottelussa 78 maalia ja yhteensä 238 pistettä. Nashvillen vuoden 2004 15. varaus on pelannut aiemmin NHL:ssä 154 ottelua tehoin 47 + 55 = 102.

Veikkaussivut.com jatkaa NHL:n pelaajasopimusten seuraamista ja raportointia läpi viikonlopun.

Lue myös:

BACKES, STAAL, JA NIELSEN UUSIIN SEUROIHIN

NHL:SSÄ TEHTY TÄNÄÄN TUKKU ISOJA SOPIMUKSIA

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa