Fernando Verdasco - Gael Monfils 22.8.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Onko Fernando Verdascosta pysäyttämään showmiestä Ranskasta?

Fernando Verdasco – Gael Monfils, merkki 2, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,00 | 1,73 

ATP-tennistä Winston-Salemista, illan toisessa puolivälierässä yhteen iskevät Espanjan Fernando Verdasco sekä Ranskan Gael Monfils. En välttämättä ole väärässä, jos sanon sen, että tämä ottelupari on mielenkiintoisin jäljellä olevista otteluista. Fernando Verdasco on parhaimmillaan massalla, mutta toisaalta Wimbledoninissa nurmella Fernando Verdasco onnistui erinomaisesti. Ei voida siis sanoa, että espanjalainen olisi vain massapelaaja. Joka tapauksessa Gael Monfils lähtee ehdottomasti suosikkina tähän otteluun. Gael Monfils voitti Suomen aikaa yöllä Tommy Robredon huikeassa taistelussa. Gael Monfils omaa erinomaisen syötön ja toisekseen Gael Monfils omaa faneja – pelaa ranskalainen missä tahansa. Gael Monfils on äärimmäisen älykäs pelaaja ja samalla ranskalainen pystyy sekoittamaan pelin tempoa erittäinkin nopeasti.

Gael Monfils on jättänyt itsestään kovilla kentillä paremman kuvan kuin Fernando Verdasco, sillä Fernando Verdascolla oli ensimmäisessä ottelussaan heikkoa Tim Smyczekiä vastaan suuria ongelmia! Fernando Verdasco on joutunut siispä pelaamaan jo peräti kaksi kappaletta kolmieräisiä otteluita peräkkäin, Gael Monfils voitti omassa avausottelussaan murskalukemin Guido Pellan.

Gael Monfils on tällä hetkellä tämän turnauksen suurin voittajasuosikki, mikäli kaavio sen sallii, US Openissa Gael Monfils voi tehdä aivan mitä tahansa. Tässä ei tarkoiteta sitä, että Novak Djokovic tulisi häviämään Gael Monfilsille, vaan tarkoitetaan sitä, että esimerkiksi paikka kahdeksankin parhaan joukossa on mahdollista.

Veikkaussivut | Tuomas