Verona - AS Roma 26.1.2014 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Hurjavireinen AS Roma matkustaa Veronaan.

Verona – AS Roma, merkki 2, kerroin 1,65 ComeOn

ComeOnin kertoimet otteluun 5,45 | 3,82 | 1,65 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, Verona sekä AS Roma iskevät yhteen päivän ensimmäisessä kamppailussa. Sarjataulukossa Verona on tällä hetkellä kuudentena, kun taas AS Roma löytyy toiselta sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on viisitoista pistettä vierasjoukkueen eduksi. Veronan alkukausi oli kaiken kaikkiaan huikeaa seurattavaa, mutta toistaiseksi Verona on palannut takaisin omalle tasolleen. Veronan materiaalihan on kuitenkin sarjanousijaksi tyypillisen heikko, joten siinä mielessä kotijoukkueen suunta saattaa muuttua hyvinkin jyrkästi laskuun. Edelleenhän Veronan sijoitus sarjataulukossa on komeaa katsottavaa, mutta viime aikoina kotijoukkueen tilanne on muuttunut todella huonoksi. Edelliseen kahteen otteluun Verona ei ole tehnyt maaliakaan, vaikka toisaalta kotijoukkueen otteluohjelmakin on ollut vaikea.

AS Roma tekee tällä hetkellä kentällä niitä asioita, joita vierasjoukkue teki alkukaudenkin aikana – AS Roma on tällä hetkellä Italian pääsarjan tulikuumin joukkue! Edellisellä Cupin kierroksella AS Roma voitti vaatimattomasti Juventuksen 1-0 maalein. Neljään edelliseen otteluun vierasjoukkueelle ei olla tehty ensimmäistäkään maalia, joten se kertoo vain siitä, että Italian pääkaupungissa ollaan alettu tekemään samoja asioita uudelleen kuin alkukauden aikana. Ensimmäisten kierrosten aikana AS Romaa vastaan yhdenkin maalin tekeminen oli suuren työn ja tuskan takana, joten siinä mielessä on syytä olettaa, että vierasjoukkue pystyy jatkamaan erinomaisella tasolla myös tulevissa kamppailuissa.  AS Romallahan ei ole enään käytännössä mestaruustaistoon asiaa, joten vierasjoukkueen kannalta tärkeintä on pystyä pitämään kolmantena oleva Napoli takanaan. Kolmantena oleva Napoli on tällä hetkellä kolme pistettä AS Romaa perässä.

Verona on nimenomaan juuri kotonaan äärimmäisen yllätysvalmis joukkue, mutta näiden tietojen perusteella AS Roma lähtee kamppailuun vieraissakin selkeänä ennakkosuosikkina! Kaiken kaikkiaan materiaaliltaan joukkueiden välinen tasoero on valtavaa luokkaa AS Roman eduksi ja tällä hetkellähän vierasjoukkuetta voidaan tosissaan pitää periaatteessa Saapasmaan tulikuumimpana joukkueena. Veronan tilannetta eivät myöskään lukuisat loukkaantumiset auta. Sivussa kotijoukkueen vahvuudesta ovat esimerkiksi Luca Toni, Vangelis Moras sekä Michelangelo Albertazzi. Verona sekä AS Roma ovat kohdanneet noin reilun vuoden aikana kaksi kertaa ja yhteensähän näissä taisteluissa AS Roma on viimeistellyt vaatimattomasti kuusi maalia. Vierasjoukkueen peli rullaa toistaiseksi kokonaisuutta ajatellen hyvin eikä Veronalla pitäisi olla kotonaankaan sanomista vierasvoiton estämiseksi.

Veikkaussivut | Tuomas