Verona - Cagliari 3.11.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/03/2013
Jaa tämä...

Jatkuuko Veronan mahtava alkukausi Cagliaria vastaan?

Verona – Cagliari, merkki 1, kerroin 

Expektin kertoimet otteluun 2,15 | 3,10 | 3,60 

 

 

Sarjataulukossa peräti kuudentena oleva Verona saa vieraakseen Cagliarin. Vierasjoukkue löytyy sarjataulukosta tällä hetkellä sijalta neljätoista. Kyseessä on Italian Serie A:n ottelutarjontaa. Verona nousi täksi kaudeksi korkeimmalle sarjatasolle ja on selkeästi tullut myös jäädäkseen. Verona on pelannut uskomattoman vahvan alkukauden, sillä sijoitus tällä hetkellä on tosissaan kuuden joukossa! Verona on voittanut jo peräti kuusi ottelua, joten Veronan tilanne on enemmän kuin kohdallaan. Materiaaliltaan Verona ei ole aivan Cagliarin tasoinen joukkue, mutta kotietu nostaa Veronan tässä ottelussa loistavaksi pelikohteeksi. Cagliarihan ei ole voittanut vieraissa vielä otteluakaan, sillä Cagliari on erittäin kotiriippuvainen joukkue. Viisi vierasottelua ovat Cagliarialle tähän mennessä tuottaneet vain kaksi pistettä.

Veronan viisi kotiottelua ovat tuottaneet viisi voittoa, 11-4 maalierolla! Materiaali Veronalla ei ole kaksinen, mutta kotonaan Verona on ollut uskomattoman vahva. Edellisessä kotiottelussaan Verona voitti Sampdorian 2-0 maalein. Kaiken kaikkiaan viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet Veronalle kaksitoista pistettä. Samasta ottelumäärästä Cagliari ei ole pisteillä päässyt juhlimaan, sillä esimerkiksi neljä edellistä ottelua sisältävät Cagliarin osalta kolme tappiota. Cagliari on neljään viime otteluun tehnyt maaleja vain yhdessä ottelussa. Viimeksi Cagliari hävisi kotonaan vaatimattomasti Bolognaa vastaan 0-3 numeroin.

Verona pääsee tähänkin otteluun lähes parhaalla kokoonpanolla, kun taas Cagliarin lopullinen kokoonpano kannattaa ehdottomasti tarkistaa ennen lopullisen pelipäätöksen tekemistä. On hyvinkin mahdollista, että Cagliari joutuu antamaan sairaslistallakin huomattavasti etua Veronan suuntaan. Materiaalissa Verona ei ole vierasjoukkuetta edellä, mutta Italian liigassa monet joukkueet ovat erittäin kotiriippuvaisia. Tässä ottelussa Verona on ehdottomasti jopa selkeän ennakkosuosikin asemassa. Kotijoukkueen mahtava alkukausi jatkuu Cagliarin kustannuksella.

Veikkaussivut | Tuomas