VIDEO: Victoria Azarenka joutuu jäämään pois Wimbledonista

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Valko-venäläistähti ei pysty osallistumaan Wimbledoniin.

Tenniksen kauden kolmas Grand Slam-turnaus Wimbledon käynnistyy ensi maanantaina. Naisten kaaviosta kuuluu valitettavia uutisia, sillä Valko-Venäjän kirkkain tennistähti Victoria Azarenka kärsii polvivammasta eikä hän ole pelikunnossa. Azarenka vahvisti aikaisemmin tänään, että hän ei pysty pelaamaan Wimbledonissa.

Azarenkan ongelmat polven kanssa alkoivat massakauden huipennuksessa Ranskan avoimissa, joissa hän joutui luovuttamaan ensimmäisen kierroksen kamppailunsa. Azarenka jäi heti Ranskan avointen jälkeen sairaslomalle ja edellisten viikkojen aikana Valko-Venäjän ykköspelaaja ei ole pelannut ainuttakaan kamppailua.

Azarenka on voittanut urallaan Australian avoimet kahteen kertaan ja sen lisäksi hän on ollut esimerkiksi Wimbledonissa välierissä. Neljän parhaan joukossa hän oli nurmikauden huipennuksessa vuonna 2012.

Koska Azarenka jättää Wimbledonin pelaamatta, Serena Williams on entistä suurempi mestarisuosikki numero yksi. Myöskään Maria Sharapova ei ole mukana Wimbledonissa dopingsotkujen takia.

 

Tennistä pelataan tänään WTA-kiertueella Eastbournessa ja ATP-kiertueella puolestaan Nottinghamissa. Turnaukset päättyvät jo lauantaina Wimbledonin alkamisajankohdan takia.

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana tennisturnausten tapahtumissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa tenniskisojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Andy Murray palaa mestarin oppiin
VIDEO: Novak Djokovicilta raju tunteenpurkaus Pariisissa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa