VIDEO: 7 - 8 vuotiaat venäläiset kiekkojuniorit saavat huimaa rankkariopetusta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Venäläisestä kiekkokoulusta ponnistaa vuosittain maailmalle iso määrä huiman yksilötaidon omaavia pelaajia. Nämä 7 – 8 vuotiaiden junnujen rankkariveivaukset osoittavat, että asiaan ei ole tulossa muutosta lähitulevaisuudessa.

Entinen KHL-pelaaja Alex Antropov toimii tällä hetkellä 7 – 8 vuotiaiden kiekkojunioreiden valmentajana Venäjällä. On aivan tavanomaista, että usea entinen pelaaja alkaa kiekko uran jälkeen valmentajaan junioreita tai muita joukkueita. Se mikä kiinnittää huomion Antropovin valmennustyöhön ja metodeihin ovat hänen junioreidensa uskomattomat taidot ampua rangaistuslaukauksia. Ja mikä erikoisinta, osa rankkareista ovat suoraan jääkiekkovideoita ammatikseen ”tubettavan” Pavel Barberin kikkakirjasta. Eli jos kenialainen Julius Yego nousi keihäänheiton maailmanhuipulle YouTube-videoiden avulla, niin ilmeisesti samalla tavalla pn mahdollista oppia rankkarispesialistiksi lätkäkaukalossa.

Vaikea sanoa mikä ajatus Antropovilla on taustalla näiden rangaistuslaukausharjoitteiden kanssa. Se on kuitenkin varmaa, että mikäli nämä pojat joskus joutuvat ratkaisemaan otteluita rangaistuslaukauskilpailussa, niin he ovat valmiita ja heillä on todella iso laatikollinen liikkeitä joilla veivata vastustajan maalivahdin pää pyörälle.

Alla vielä video materiaalia venäläisjunnujen huikeista taidonnäytteistä. Saisikohan suomalaiset kiekkonuoret Teemu Selänteen maalintekokoulusta muutaman samankaltaisen kikan taskuunsa?

Lue myös:

VIDEO: LIIGAN MAINOSVIDEO VILISEE TUTTUJA KASVOJA

VIDEO: REAL MADRID OTTI EILEN VAKUUTTAVAN 3 – 0 VOITON

Betway mainos
Betway Spesiaali!
Betway mainos
10€ Ilmaisvetoina joka viikko
Pelaa