VIDEO: Ässä-pelaajalle pitkä pelikielto!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

 

 

Kuten jokainen jääkiekon ystävä varmasti tietää, niin Liiga pyörähti viime viikonloppuna käyntiin. Oman rakkaan satavuotiaan kotimaamme ykkössarjan kauden alkua on kuiktenkin varjostanut joukko päähän kohdistuneita taklauksia. Liigan kurinpito onkin nyt näyttänyt hauistaan ja päättänyt ottaa ohjat omiin käsiinsä. 

Jääkiekon SM-liigassa pelaavan Porin Ässien hyökkääjä Matti Lamberg on saanut 13 ottelun pelikiellon. Lamberg taklasi Mikkelin Jukurien Valtteri Hietasta rumasti päähän keskiviikko-iltana. Lamberg sai ottelussa tuomareilta suihkukomennuksen ja nyt Liiga on päättänyt tehdä Lambergista esimerkkitapauksen lätkäisemällä herralle peräti 13 ottelun mittaisen pelikiellon.

”Lambergilla oli erittäin paljon aikaa tiedostaa pelitilanne ja päättää, miten hän aikoo tilanteen pelata. Lamberg osoitti teollaan täydellistä vastustajan kunnioituksen puuttumista” Totesi Liiga omassa tiedotteessaan. Aiemmat tällä kaudella jaetut pelikiellot vastavanlaisista tilanteista ovat tuottaneet pelikieltoa SaiPa:n Cody Kunykille viiden ottelun ja Kärppien Jari Sailiolle kolmen ottelun verran.

Alla vielä video tilanteesta:

 

Lue myös:

LOPPUUKO NÄIDEN NHL-PELAAJIEN URA KAUTEEN 2017-18

VENÄLÄINEN NHL-SUPERTÄHTI VALMIINA ENSI KAUTEEN