VIDEO: Bahamalaissprintteriltä uskomaton voitto naisten 400 metrillä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Bahamalainen sprintteri Shaunae Miller teki kirjaimellisesti ihan kaikkensa viime yönä naisten 400 metrin olympiafinaalissa. 22 – vuotias bahamalainen kukisti aivan viime hetkellä lajia viime vuosina dominoineen USA:n Alysson Felixin.

Miller johti juoksua viimeiselle 30 metrille, mutta sitten alkoi kuitenkin näyttää siltä, että Felix nappaa kuin nappaakin yleisurheilu-uransa viidennen olympiakullan Millerin nenän edestä. Mutta vielä mitä, Miller uhraa itsensä surutta kullan kiilto silmissään ja syöksyy kuin pesäpallonpelaaja maaliviivan ylitse kädet ojossa ja rikkoo kuin rikkookin maaliviivan ensimmäisenä. Tuloksena huikea voitto ja ansaitut juhlat!

Millerin keho ylittää maaliviivan loppuajoissa ”selvästi” seitsemän sadasosan erolla Felixiin. Millerin aika 44,94 ja Felixin 45,01. Juoksun jälkeisessä haastattelussa Miller kertoi ajatelleensa vain kultamitalin voittamista, ja seuraavalla hetkellä hän huomasikin jo makaavansa maassa. Miller kertoi saneen kehoonsa syöksyn seurauksena ”muutamia haavoja, mustelmia ja pari palovammaa”. Veikkaussivut.com onnittelee huikeasti uroteosta!

Rion Olympialaisten suomalaisittain mielenkiintoisin laji on perinteisesti miesten keihäänheitto. Käy lukemassa toimituksen ennakko ja vihje kiven kovaan kepinheittoskabaan tästä. 

Lue myös:

KLASSIKKOVIDEO: FLYERS-PELAAJA TIPUTTAA OTTAWAN PUOLUSTAJAN HURJALLA TÖÖTILLÄ

WASHINGTON CAPITALS TÄHDEN PELIPAIDALLA ON ARVOA

 

betsafe mainos
KAIKKI PELIIN CITYN PUOLESTA
betsafe
10 EURON RISKITÖN VETO!
Pelaa