VIDEO: Bergenheim parrasvaloissa - Jäähykuningas ja ottelun ykköstähti!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Sean Bergenheim oli monessa mukana.

Suomalaislaituri Sean Bergenheim valittiin ottelun ykköstähdeksi, kun Florida Panthers punnersi 3-2 kotivoiton Columbus Blue Jacketsista.

Bergenheim hölmöili ensin oikein huolella. Hän sai kakkosen huitomisesta, toisen kakkosen epäurheilijamaisesta käytöksestä sekä kymmenen minuutin henkilökohtaisen käytösrangaistuksen. Bergenheim istui jäähyllä toisen erän viimeiset vajaat 8 minuuttia ja kolmannen erän ensimmäiset reilut 6 minuuttia.

– Ei se tietenkään mikään fiksu teko ollut, eikä minun olisi pitänyt sitä jäähyä ottaa. Oli hyvä antaa tavallaan joukkueelle jotain hyvää tilalle, hyökkääjä kommentoi pelin jälkeen.

Bergenheim paikkasikin komeasti ohjaamalla maalin edestä 3-2 voittomaalin samalla kun sai puolustaja Jack Johnsonin mailan naamaansa.

– Näin kiekon menevän viivaan ja yritin päästä maalin eteen kun kiekko tuli. Tykkään tuollaisista vedoista, se oli mielestäni Kulikovilta hyvä laukaus. Halusin ohjata sen sisään ja sitten näin mailan tulevan samaan aikaan. Onneksi osuin kiekkoon ennen kuin maila osui suuhuni, Bergenheim totesi maalistaan.

Florida päätti näin NHL:n toiseksi pisimmän voimassaolevan keskinäisen tappioputken. Edellisen kerran Florida voitti Columbuksen 21.11.2007! Pisin putki on Bostonin ja Edmontonin välillä. Boston on voittanut viimeiset 13 kohtaamista vuosien varrella.

Katso ottelun maalit tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut