Neymar - Brasilian pelastaja

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Veikkaussivujen toimitus | Kimmo 15.6.2015

COPA AMERICA PÄÄSIVU | A LOHKO | B LOHKO | C LOHKO

Brasilian turnaus ei alkanut ruusuisesti C LOHKON ottelussa Perua vastaan. Kolmen minuutin kohdalla David Luiz sai järkyttävän aivopierun ja teki alokasmaisen virheen. Sen sijaan että olisi purkanut nöyrästi päädystä yli, hän syötti paineen alla kolmen metrin syötön maalivahdille vain muutaman metrin päässä omasta maalista. Maalivahti Jeffersonin hätäinen purkupallo meni suoraan Cuevalle, jolla oli helppo työ pistää pallo tyhjään maaliin.

Pelastaja saapui Brasilian onneksi pian ja tutussa Neymarin hahmossa. Viiden minuutin kohdalla Dani Alves keskitti, ja Neymar oli aivan yksin maalin edessä. Komea puskumaali ja lukemat vaihtuivat 1-1:een. Neymarilla oli ottelussa lukuisia paikkoja ratkaista peli Brasilialle, mutta viimeistely ei enää onnistunut. Yksi laukaus purettiin maaliviivalta ja toinen komea kuti osui ylärimaan. Neymar sai mahdollisuutensa vielä 90. minuutilla, mutta laukoi ohi 18 metristä.

Ottelun ratkaisu syntyi, kun pelikellossa oli 92 minuuttia. Neymar kuljetti pallon rangaistusalueen rajalle, mutta sen sijaan että olisi lähtenyt haastamaan tai laukomaan, hän laittoi nerokkaan syötön maata pitkin Douglas Costalle, joka oli niin vapaana, että hän ehti jopa hetken miettiä ennen kuin laittoi pallon oikeaan alakulmaan.

Peli päättyi 2-1 Brasilialle, mikä lupaa hyvää joukkueen jatkoa ajatellen. Brasilia on ollut finaalissa kuudessa perättäisessä COPA AMERICASSA, jossa se on voittanut avausottelun.

Katso kohokohdat tästä paikallisen ”Mertsin” selostamana:

Unibet tarjoaa 50 euron riskitöntä vetoa turnaukseen. Unibet ja Bet365 tarjoavat sinulle mahdollisuuden myös seurata Copa American tapahtumia ilmaiseksi sivuiltaan.